13. srpna 2015 • 20:32

Čech zažil noční můru. Ale probere se, je skvělý, tvrdí Lehmann

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se nečekalo. Ligová premiéra Petra Čecha v Arsenalu měla být důkazem, že je zkušený gólman pro londýnský klub skvělou posilou. Místo toho se změnila v noční můru, český gólman udělal dvě chyby a jeho tým prohrál. „Překvapilo mě to, ale Čech to všechno obrátí,“ tvrdí legendární brankář Jens Lehmann.



Lehmann moc dobře ví, jak chutná titul v Premier League s Arsenalem. Dosáhl na něj v roce 2004 a i přes chyby v prvním utkání věří, že Čech ho napodobí. „Petr je brankářem, který může Arsenal dotáhnout k mistrovskému titulu,“ říká.

Bývalý německý reprezentant zároveň přiznává, že tak špatný úvod od Čecha po vydařené přípravě nečekal. „Myslel jsem, že bude výborný hned od začátku,“ tvrdí. „Ale Čech je zkušený gólman, má vše potřebné, aby se z té noční můry rychle probral,“ dodává.

2401670:gallery:true:true

„Stále patří mezi nejlepší brankáře na světě a je jedním z nejlepších v historii. Má většinu inkrediencí, které musí skvělý brankář mít,“ chválí Lehmann českého brankáře.

A výhodu vidí legendární gólman i v tom, že Čech přišel do Arsenalu z konkurenční Chelsea. „Ze dne na den se stal z hrdiny tím, kdo seděl na lavičce. To ho může povzbudit a s Arsenalem může prožít fantastickou sezonu.“

2400389:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud