18. srpna 2015 • 04:50

Rebel Barton o Čechovi: On jako velká posila? Jen přes Mourinhovu mrtvolu

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Udělal velké kiksy v prvním kole a bez čistého konta skončil i na druhý pokus. Výkony brankáře Petra Čecha jsou na začátku nové sezony Premier League pod drobnohledem. Do úvah o Čechově přínosu pro Arsenal se při sledování nedělního vítězství nad Crystal Palace 2:1 pustil Joey Barton. K čemu došel kontroverzní fotbalista, který proslul řadou výstřelků na hřišti a mimo něj? V Čechovi nevidí někoho, kdo by měl Arsenalu zásadně pomoci.



Tentokrát mohl mít Čech po zápase klidné spaní. Za jediný inkasovaný gól při vydřeném vítězství svého týmu nemohl, jinak se nedostal do žádné zapeklité situace. Jenže po přestupu Chelsea jsou s ním spojována mnohem vyšší očekávání. Má být rozdílovým hráčem, který Arsenal potáhne za titulem.

Barton neměl nikdy nouzi o průšvihy na hřišti, strávil i 77 dní ve vězení, ale nikdy se nebál projevit své názory. Podle fotbalového rebela nemá Čech velký potenciál a trenér Chelsea José Mourinho to dobře ví. „Kdyby Čech skutečně měl ohrozit šance Chelsea na trofeje, myslím, že by se přestup k úhlavnímu rivalovi odehrál jen přes Mourinhovu mrtvolu,“ vyjádřil se na Twitteru hráč, který je po konci smlouvy v Queen´s Park Rangers zatím bez angažmá.

Bývalý záložník Manchesteru City, či Marseille už zpochybňoval Čechovu pozici na sociální síti o pár okamžiků dřív. „Nějak nechápu, jak by Mourinho prodal hráče konkurentovi, který by ho mohl skutečně posílit. Bez ohledu na to, jak loajální byl v předchozích letech,“ odmítl, že by Čech dostal přestup jako odměnu za jeho úspěšnou éru v Chelsea. Barton evidentně Čechovi nedává moc šancí, že by zvládl svými výkony Arsenal posunout výrazně vpřed. Přesvědčí ho brankář o opaku?

2401670:gallery:true:true

2406394:gallery:true:true

2401670:gallery:true:true

2400389:gallery:true:true

Crystal Palace slaví gól do sítě Arsenalu, na Wardovu ránu neměl brankář Petr Čech nárok
Crystal Palace slaví gól do sítě Arsenalu, na Wardovu ránu neměl brankář Petr Čech nárok

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud