29. srpna 2015 • 21:36

Mourinho: Být to jiná liga, boj o titul by už pro Chelsea skončil

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mračil se na celý svět. Manažer Chelsea José Mourinho měl o svém stém domácím zápase na lavičce „blues“ v Premier League jinou představu. Jeho tým prohrál 1:2 s Crystal Palace. „Kdyby to byla jiná soutěž než Premier League, řekl bych, že boj o titul pro nás skončil,“ komentoval start týmu do soutěže. Chelsea má ze čtyř duelů čtyři body a ztrácí na vedoucí Manchester City osm bodů.



Třeba před rokem rozjela Chelsea sezonu famózně, čtyři zápasy proměnila v maximální bodový zisk. „Teď máme čtyři body a to je hodně špatný začátek,“ prohlásil známý Portugalec. Na lopatky padla Chelsea doma v ligové soutěži pod vedením Mourinha během stovky zápasů jen dvakrát.

Blamáž neodvrátil ani zásah Radamela Falcaa, jeho první za Chelsea. Ten sice vyrovnal na 1:1, ale Crystal Palace za pár desítek sekund zase urval vedení. Kde se stala chyba? Mourinho viníky nepojmenoval, i když připustil, že se mu některé výkony nelíbily.

2416964:gallery:true:true

„Nejsem z toho, co předvedli někteří naši fotbalisté, šťastný. Dva nebo tři naši hráči zůstali daleko za očekáváním, k dobrému výkonu měl ten jejich daleko,“ posteskl si manažer Chelsea.

Favorit měl po zákroku na Zoumu zahrávat penaltu, když jej Wickham stáhl v pokutovém území za dres, ale nepískalo se. Mourinho vše označil za jasný faul, ale porážku tomu nepřipisoval. Tvrdil, že Crystal Palace zaslouží uznání. „Měli štěstí, ale zasloužili si ho,“ řekl Portugalec.

„Můj tým si zasloužil víc. Nechci říct, že jsme měli vyhrát, protože to není pravda,“ naznačil manažer, že by zápasu nejspíš slušela remíza.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud