30. srpna 2015 • 16:04

Kozák míří do bundesligy. Celtic mu zatrhli, chce ho Mainz

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Libor Kozák stále neví, kde odehraje aktuální sezonu. V Aston Ville zatím po těžkém zranění dostal šanci pouze v přípravě a zdá se, že klub opustí. Jenže kam zamíří, to je zatím předmětem jednání. Podle posledních zpráv se zdá, že by si mohl vyzkoušet bundesligu. Naopak angažmá v Celtiku neklapne.



Kozák se dokázal v přípravě po vleklém zranění i gólově prosadit, na sestavu v Premier League to ale nestačí. Přestože Aston Villa pustila do Liverpoolu elitního střelce Christiana Bentekeho, na Kozáka zatím zbývá místo maximálně na lavičce.

Proto se už delší dobu spekuluje, že český útočník z birminghamského klubu odejde. Spíše to vypadá na hostování, protože Aston Villa s Kozákem stále počítá. Tomu nasvědčuje i fakt, že odmítla konkrétní nabídku skotského Celtiku.

Kozáka, který má u „Villans“ ještě dvouletou smlouvu, chce podle informací z Anglie německý Mainz. Tradiční účastník bundesligy má po třech kolech šest bodů a mohl by v sezoně útočit na pohárové příčky. To by jistě šestadvacetiletého hráče lákalo.

Angažmá za hranicemi Česka by navíc mělo pro Kozáka další výhodu. Byl by mnohem více na očích nejen fanouškům, ale také trenérovi reprezentace Pavlu Vrbovi. V případě, že by se dokázal dostat zpět do formy, mohl by klidně dostat pozvánku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud