1. září 2015 • 17:28

HOTOVO! Vydra opouští Watford, jde hostovat do Readingu

Autor: iSport.cz, kah, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Budoucnost Matěje Vydry na aktuální sezonu je vyřešena. Český útočník opouští Watford, míří na roční hostování s opcí do Readingu, klubu druhé nejvyšší anglické soutěže. Informaci potvrdil deníku Sport hráčův agent Ondrej Chovanec.



Třiadvacetiletý fotbalista nezasáhl ani do jednoho ze čtyř zápasů anglické nejvyšší soutěže a v posledním přestupovém dnu mění působiště.

Vydra, jenž v minulém ročníku během hostování ve Watfordu nastřílel 16 gólů, přitom v červenci dotáhl do konce přestup z Udine a s nováčkem Premier League uzavřel pětiletou smlouvu. Od trenéra Quiqueho Sáncheze Florese však bývalý hráč Jihlavy či Ostravy dostal šanci jenom v Ligovém poháru proti Prestonu.

Reading podle zdrojů Sportu zaplatí Watfordu za Vydrovo hostování 2,5 milionů liber (cca 90 milionů korun). V klubu působil i současný záložník Sparty Marek Matějovský, aktuálně je tým v tabulce druhé nejvyšší anglické soutěže po pěti kolech na třináctém místě. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud