22. září 2015 • 16:29

Fanoušci Liverpoolu chtějí Kloppa. Na zápas půjdou oblečení jako on

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Liverpoolu chtějí, aby jejich fotbalisty převzal trenér Jürgen Klopp, a na twitteru vymysleli originální způsob, jak své přání veřejně oznámit. Někteří příznivci anglického klubu totiž plánují na sobotní domácí zápas s Aston Villou přijít v přestrojení právě za německého kouče.



Fanoušci nabádají své kolegy, aby na stadion Anfield dorazili v Kloppových typických brýlích s černými obroučkami, kšiltovkou a tréninkovou šusťákovou bundou. Pro názornost byla přiložena i fotografie těchto tří předmětů v červených barvách Liverpoolu.

Osmačtyřicetiletý Klopp po minulé sezoně skončil v Dortmundu, zatím odolává vábení evropských klubů a pokračuje ve své slibované pauze od fotbalu. V Liverpoolu naopak roste tlak na současného kouče Brendana Rodgerse, jehož svěřenci z úvodních šesti kol Premier League získali jen osm bodů a jsou až třináctí v tabulce. Přitom vedení "Reds" přes léto opět investovalo obrovské částky za posily.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud