27. září 2015 • 10:20

Čech může jít do útoku a Arsenal bude stejně skvělý, chválil Ranieri

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Narazili na jedno z největších překvapení této sezony Premier League, fotbalisté Arsenalu si ale dokázali s Leicesterem poradit, když na jeho půdě zvítězili jednoznačně 5:2. Domácí trenér Claudio Ranieri po první porážce v tomto ročníku ocenil sílu jednoho z favoritů na zisk titulu.



Ranieri si byl vědom, že tentokrát jeho tým nastoupil proti velmi silnému soupeři. "Arséne Wenger by mohl dát Alexise Sáncheze do brány a Petra Čecha do útoku a stejně bude mít skvělý tým," nešetřil chválou na pozápasové tiskové konferenci.

Čech má za sebou solidní zápas, neudržel sice čisté konto, pomohla mu tyč i břevno, ale především v závěru předvedl několik velmi dobrých zákroků. Trenér Arséne Wenger přichystal kompliment také pro soupeře. "Hlavně na začátku nás pořádně zatlačili. Viděli jsme velice kvalitní zápas a na něj potřebujete kvalitní týmy na obou stranách."

2440644:gallery:true:true

Ze svých hráčů se zabýval nejvíc vyzdvihnul přínos Alexise Sáncheze, který zaznamenal první hattrick po příchodu do Arsenalu. "Patří mezi hráče světové třídy, navíc pracuje tvrdě pro tým. Když tým hraje dobře, může dát hodně gólů," pochválil chilského reprezentanta.

Petr Čech dostal v utkání Premier League na půdě Leicesteru dva góly, smutnit ale nemusel, protože Arsenal vyhrál 5:2.
Petr Čech dostal v utkání Premier League na půdě Leicesteru dva góly, smutnit ale nemusel, protože Arsenal vyhrál 5:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud