8. října 2015 • 12:27

Chelsea přivedla brankáře. Amelia přitom nechytal ani v Perugii

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea po zranění brankářské jedničky Thibauta Courtoise získala na výpomoc bývalého gólmana AC Milán Marca Ameliu. Třiatřicetiletý italský fotbalista uspěl v londýnském klubu na zkoušce. O podpisu smlouvy informoval hráčův agent Federico Pastorello na instagramu.



Belgičan Courtois bude po operaci kolena Chelsea chybět minimálně do prosince, takže pozici jedničky převzal Bosňan Asmir Begovič. Jeho náhradníkem dosud byl jednadvacetiletý Jamal Blackman s minimálními zkušenostmi.

Amelia odešel z Milána v roce 2014, pak chytal v amatérském klubu Rocca Priora. Letos na jaře působil v druholigové Perugii, kde nastoupil k jedinému zápasu a po sezoně mu nebyl prodloužen kontrakt. Před AC devítinásobný italský reprezentant chytal za FC Janov, Palermo a Livorno.

Chelsea, kterou v létě opustila dlouholetá gólmanská opora Petr Čech, zažívá nepovedený start do sezony. Úřadující anglický mistr má po osmi kolech jen osm bodů a je až na šestnáctém místě tabulky. "Blues" navíc inkasovali už 17 gólů a mají druhou nejhorší obranu v lize.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud