8. října 2015 • 19:30

Valdésovo peklo! Trénuje sám, nemá místo v šatně, chybí na fotce

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vztah mezi nizozemským trenérem Manchesteru United Louisem van Gaalem a brankářem Víctorem Valdesém se natolik zhoršil, že 33letý Španěl nesmí mít v šatně ani vlastní skříňku. Navíc chybí na oficiální týmové fotografii a trénovat nesmí ani s výběrem do 21 let.



Španělský gólman je v naprosté izolaci od svých bývalých spoluhráčů. Vedle absence na týmové fotografii a vlastního místa v kabině, Van Gaal dokonce zavedl pravidlo, které Valdésovi přikazuje trénovat pouze, když má první tým volno. Pokud tedy hráči United mají trénink dopoledne, smí na hřiště až v odpoledních hodinách. A naopak.

Vše vyvolala údajná hádka mezi Valdesém a Van Gaalem. Ta se měla odehrát během minulé sezony, kdy trenér Manchesteru chtěl poslat bývalou jedničku Barcelony do rezervního týmu, aby zlepšil svou fyzickou kondici a rozchytal se. S tím však Valdés nesouhlasil a snažil se Van Gaalovi vysvětlit, že po kondiční stránce je připravený. Jenže narazil.

Kouč „red devils“ na jeho odmítnutí reagoval tak, že Španěla totálně odstřihl od týmu, trénovat mohl pouze s koučem akademie United Alanem Fettisem. Navíc si pořídil dalšího brankáře. Z italské Sampdorie Janov přivedl Argentince Sergia Romera, který na úkor Valdése a Davida De Gey zahájil nový ročník Premier League v brance Manchesteru.

Že je tohle téma v šatně anglického celku velmi ožehavé, potvrdil i Valdésův krajan Juan Mata. Když se v nedávném rozhovoru měl vyjádřit ohledně jejich nedorozumění, moc sdílný nebyl.

„Nemám přesné informace. Nerad bych o tom mluvil. Každopádně je to škoda. Víctor je fantastický brankář,“ odpověděl suše španělský záložník. „Myslím si, že když se zeptáte trenéra a Víctora, tak si každý bude stát za svým. Celé je to nešťastné,“ dodal Mata.

2401684:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud