8. října 2015 • 17:57

Mourinho děkuje šéfovi: Abramovič věří trenérovi, který mu vyhrál tituly

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský kouč José Mourinho poděkoval Romanu Abramovičovi, majiteli Chelsea, za jeho veřejnou podporu. Také ho ujistil, že pracuje jako nikdy předtím a snaží se dostat tým z výsledkové krize. 



„Jsem hrdý,“ řekl José Mourinho pro italský deník Gazzetta dello Sport v reakci na tiskové prohlášení, ve kterém vedení Chelsea vyjádřilo svému trenérovi plnou podporu.

„Ukazuje to Abramovičovu důvěru v trenéra, který pro tento klub vyhrál tři ligové tituly. Děkuji mu a pokračuji v práci,“ doplnil.

Proč se Chelsea ocitla v krizi, neumí Mourinho zdůvodnit. „Vážně nevím. Snažím se to zjistit. Výsledky byly opravdu špatné. Tuto realitu nemohu popřít, ani nechci,“ podotkl Mourinho.

2446907:gallery:true:true

Nicméně slíbil svému zaměstnavateli i fanouškům, že se jeho tým z nepříjemné pozice co nejdříve vyhrabe. „Pracuji jako nikdy předtím, dostaneme se z toho. To vás ujišťuji,“ uzavřel.

Mourinhovi vyjádřili důvěru i někteří hráči. Podle záložníka Ceska Fábregase ho vede nejlepší trenér v historii klubu. „Je nejlepším koučem, kterého můžeme mít,“ řekl.

Chelsea momentálně sídlí v tabulce Premier League na 16. místě a na lídra z Manchesteru City ztrácí deset bodů. V posledním utkání se Southamptonem (1:3) utrpěla už čtvrtou porážku z osmi úvodních ligových zápasů. Což je dokonce o jednu víc než v předchozí úspěšné sezoně…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud