23. října 2015 • 18:15

Mourinha naštvalo natáčení na ulici: Už vám nedám zábavné titulky

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžký týden prožil José Mourinho. Trenér Chelsea musel strávit remízu 0:0 na hřišti Dynama Kyjev, kde označil výkon sudího za "naivní a slabý". V Londýně se dostal do konfliktu se dvěma mladíky, kteří ho proti jeho vůli filmovali na mobily. "Už vám nedám žádné zábavné titulky," vzkázal novinářům naštvaný portugalský kouč na páteční tiskové konferenci před sobotním zápasem s West Hamem (16:00 ONLINE).



Britskými médii v týdnu proběhla zpráva, jak se José Mourinho chytl se dvěma mladíky v londýnských ulicích. Trenéra Chelsea filmovali po cestě z domova, což se mu vůbec nelíbilo. Bulvární plátky si samozřejmě na celé kauze smlsly.

"Už ze mě žádné zábavné titulky nedostanete," sdělil Mourinho novinářům v tréninkovém centru Chelsea v Cobhamu. Při svém monologu nehnul ani brvou, přesto jím muselo cloumat naštvání.

"Budu s vámi zacházet tak, jako vy se mnou. Bez respektu," pokračoval kouč. "Nemluvím o fotbale, tam jsem na kritiku připravený, i když je třeba úplně blbá. Ale nemám rád, když rozebíráte věci ze soukromého života. Odteď spolu budeme komunikovat na jiné, profesionálnější úrovni," dodal trenér Chelsea.

Mourinha vytočili dva mladíci, když ho proti vůli filmovali při chůzi v londýnských ulicích. "Zaznamenali jsme dva případy natáčení na mobilní telefony. José chápe zákony o filmování lidí na ulici. Ale dva teenageři ho pronásledovali od jeho domova, natáčeli ho na mobily a více jak dvacet minut přerušovali jeho soukromé hovory. Podle názoru klubu jde o chování narušující soukromí," sdělil šéf komunikace Chelsea Steve Atkins.

"José vždycky mluvil s velkým potěšením o veřejném zájmu, kterého se mu dostává v Londýně. Ale ve zmíněných dvou událostech už bylo chování lidí příliš dotěrné. Také jsme zaznamenali tvrzení o nějakém zastrašování, což José striktně odmítá. Celou věc mají v rukách jeho právníci," doplnil Atkins v prohlášení.

Mourinhovy tiskovky patří k nejsledovanějším a nejcitovanějším z fotbalového prostředí vůbec. Extrovertní kouč je vyhlášený ostrými výroky, kterými na sebe strhává pozornost. V aktuální sezoně se navíc dostal pod větší tlak kvůli mizerným výsledkům, které trápí obájce anglického ligového titulu.

2460193:gallery:true:true

2462215:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud