26. října 2015 • 10:32

Chelsea plánuje Mourinhův konec. Kdo by ho mohl nahradit?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • José Mourinho by mohl skončit v Chelsea, už se probírají jména jeho možných nástupcůJosé Mourinho by mohl skončit v Chelsea, už se probírají jména jeho možných nástupcůFOTO: Koláž iSport.cz

    Před třemi týdny dostal od vedení důvěru, nyní by mohlo být všechno jinak. Trenér Chelsea José Mourinho je po další prohře na pranýři a reálně se musí obávat svého odvolání. Mistrovský tým je v tabulce až na patnáctém místě, portugalský manažer navíc nezvládá své chování. Možných nástupců je hned několik. Na pět nepravděpodobnějších se podívejte v článku.

  • Carlo Ancelotti

    Bez angažmá

    Italský stratég si od svého konce v Realu Madrid užívá volno, chuť do práce v Chelsea, kde už jednou působil, by ale údajně měl. Ancelotti se netajil tím, že končit svou kariéru ještě nehodlá a vitrína jeho úspěchů mluví za něj. Navíc je oblíbený u hráčů.

    Carlo Ancelotti Carlo AncelottiFoto EPA

  • Guus Hiddink

    Bez angažmá

    Po vyhazovu od nizozemské reprezentace je Hiddink zase volný. Pokud by po zkušeném trenérovi Chelsea sáhla, šlo by spíše o krátkodobou výpomoc do konce sezony. Hiddink by měl za úkol tým nastartovat, po sezoně by ho nejspíš někomu předal. Stejně jako Ancelotti v Chelsea už působil.

    Guus Hiddink Guus HiddinkFoto Jaroslav Legner (Sport)

  • Pep Guardiola

    Bayern Mnichov

    K týmu by určitě nepřišel hned, Chelsea by ho chtěla získat po konci sezony. Guardiolův odchod z Bayernu se zdá být každým týdnem pravděpodobnější, stále neprodloužil smlouvu, která mu končí po sezoně. Spekulovalo se ale o tom, že dal slovo Manchesteru City.

    Pep Guardiola Pep GuardiolaFoto Reuters

  • Ronald Koeman

    Southampton

    Ve skromném Southamptonu odvádí už druhou sezonu výbornou práci, byl i mezi kandidáty na uvolněnou pozici v Liverpoolu, kterou nakonec získal Jürgen Klopp. Z velkých klubů má zkušenosti, ale například ve Valencii si nesedl s hvězdami týmu.

    Ronald Koeman Ronald KoemanFoto Reuters

  • Diego Simeone

    Atlético Madrid

    Od svého příchodu do Atlétika udělal s týmem velké věci. Klub neuvěřitelně pozvedl, vyhrál s ním Evropskou ligu i La Ligu a dostal ho do finále Ligy mistrů. Hráči za ním stojí, svou energií je dokáže strhnout. Jen není jisté, zda by chtěl milované Atlético opustit.

    Diego Simeone Diego SimeoneFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud