28. října 2015 • 20:06

TŘI velké kluby už loví Mourinha. Kam by mohl jít z Chelsea?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho mise u fotbalistů Chelsea se nejspíš pomalu chýlí ke konci. José Mourinho po zisku mistrovského titulu zažívá jednu z nejhorších sezon ve své kariéře. Spekulace o jeho odchodu z londýnského klubu, který je po 10. kole až patnáctý v Premier League, sílí. A tak není divu, že Mourinhův agent Jorge Mendes už shání pro portugalského kouče nové angažmá. V úvahu připadají tři velké kluby. O koho se jde?



Mourinhův konec na Stamford Bridge se zdá neodvratný. Nebude mít až tolik překvapivé vyřazení z Ligového poháru na hřišti Stoke, ale především sobotní šlágr Premier League proti Liverpoolu. Portugalský kouč vyzve německého impulsivního Jürgena Kloppa, který stále čeká na lavičce „reds“ na první výhru. Pokud se jí dočká právě na hřišti Chelsea, je velmi pravděpodobné, že Mourinho po další ztrátě ve funkci nezůstane. Ale další práci zřejmě také dlouho hledat nebude. Kam by mohl zamířit nyní?

Paris Saint-Germain

Miliardami nabitý klub vládne francouzské lize a daří se mu i v Lize mistrů. Podle zákulisních informací dokonce už proběhl mezi oběma stranami vzájemný kontakt. Portugalského trenéra láká především to, že by se mohl stát teprve druhým trenérem v historii, který by získal mistrovský titul v pěti různých zemích.

Inter Milán

V Interu Milán to Mourinho velmi dobře zná. Místní ho naprosto zbožňují od doby, co je v roce 2009/10 dovedl k treblu - triumfu v italské lize, domácím poháru a Lize mistrů. Navíc už jednou prohlásil, že by se rád do Milána vrátil stejně jako do Chelsea. S Chelsea své slovo splnil, dočká se i Inter?

Monaco

Další francouzská nabídka. Monaco je po 11 odehraných kolech na osmé příčce a spolumajitel ambiciózního klubu Alessandro Proto před několika dny prohlásil, že portugalského kouče kontaktoval s nabídkou trénování.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud