9. listopadu 2015 • 13:20

Liverpool opustili fanoušci. Cítil jsem se sám, hlesl Klopp

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho tým padl na Anfield Road s Crystal Palace 1:2, přesto trenér Liverpoolu Jürgen Klopp řešil po utkání jiné starosti. Vadilo mu především, že se hodně fanoušků zvedlo ze sedaček už v 82. minutě, kdy domácí inkasovali druhou branku. „Zbývalo ještě nějakých 12 minut a diváci odcházeli předčasně pryč. Podíval jsem se na hřiště na svůj tým a v ten moment jsem se cítil opravdu opuštěně,“ řekl po utkání německý kouč.



Liverpool nezačal zápas dobře. Hosté vedli už v 21. minutě po trefě Bolasieho. Vyrovnat se podařilo až ve 42. minutě Coutinhovi. Ve druhém poločase však dostal druhou ránu. V 82. minutě se prosadil Dann a Crystal Palace směřovalo za vítězstvím.

V tu chvíli se zvedlo velké množství domácích fanoušků a začali odcházet ze stadionu. Předčasně opustil utkání také bývalý kapitán „reds“ Steven Gerrard, který se ve svém volnu přiletěl podívat na zápas z USA, kde působí v týmu LA Galaxy.

„Gól padl v 82. minutě – tedy 12 minut do konce zápasu. Přesto mnoho lidí začalo opouštět stadion. Když jsem se podíval na hráče, tak jsem se cítil opravdu opuštěně,“ povzdechl si Klopp po utkání.

2482960:gallery:true:true

„Samozřejmě jsme mohli udělat na hřišti víc, ale mezi 82. a 94. minutou můžete vstřelit klidně osm branek, pokud chcete. A k tomu se my musíme dopracovat. Je to škoda, protože to nebylo vůbec nutné,“ dodal německý trenér.

Angličtí novináři se ho také zeptali na to, zda svá slova při příchodu o tom, že fanoušci Liverpoolu se musí změnit z pochybovačů ve věřící, nemyslel zle. A to Kloppa naštvalo. „Problém je v tom, že jestli chcete, abych vám do budoucna říkal přesně to, co si myslím, tak nepřekrucujte mé výroky,“ reagoval Klopp.

„Jsme (jako tým) zodpovědní za to, že nikdo neopustí stadion minutu před závěrečným hvizdem, protože se může stát cokoliv. To jsme fanouškům dnes nenabídli. Musíme na tom zapracovat. Rozhodně se nechci hádat. Nic se nestalo, ale určitě můžeme hrát daleko lépe než dnes,“ zakončil vášnivou debatu.

Na zápas se přišel podívat i Steven Gerrard.
Na zápas se přišel podívat i  Steven Gerrard.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud