20. listopadu 2015 • 14:42

Mourinho zpátky na scéně: Nové hráče nechci, budeme ve čtyřce

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po reprezentační přestávce musí s Chelsea znovu do tvrdého boje o nápravu zpackané sezony. Na tiskové konferenci před sobotním duelem s Norwichem (16:00 ONLINE) José Mourinho zopakoval, že se aktuálně šestnáctý tým tabulky dokáže vydrápat zpátky na špici Premier League. "Nebudu žádat vedení o nové hráče, dostaneme se do první čtyřky," slíbil sebevědomě portugalský kouč.



Podle přítomných novinářů dorazil José Mourinho na předzápasovou tiskovku opočatý a plý sil. Reprezentační pauza z něj na chvíli sejmula obří tlak, který se v Chelsea kvůli mizerným výsledkům nakumuloval.

Portugalský kouč s týmem v klidu potrénoval a před sobotním rozjezdem s Norwichem hýřil optimismem. "Při vší úctě k Norwichi. Chelsea bude zítra hrát velmi dobře a dosáhne výtečného výsledku," prohlásil Mourinho.

Při pohledu na tabulku jde o duel zachraňujících se týmů. U Norwiche se takový jev dal očekávat, zatímco obhájce titulu zažívá nejhorší start do sezony - zaznamenal pouhé tři výhry a schytal už sedm porážek.

"Pomalu se zlepšujeme. Věřím, že nám pomůže to, až začneme vyhrávat," vyhlásil Mourinho. Trenérovi vyjádřilo důvěru klubové vedení, explozivní kouč tak dostal prostor pro nápravu. "Nezahodíme dva a půl roku něčeho, na čem jsme tady tak usilovně pracovali," prohlásil pro Telegraph technický ředitel Chelsea Michael Emenalo.

José Mourinho na tiskové konferenci Chelsea před utkáním s Norwichem
José Mourinho na tiskové konferenci Chelsea před utkáním s Norwichem

Spolu s vytrvalou podporou fanoušků jde o zásadní důvod, proč Mourinho u týmu zůstává. "Majitel mně i hráčům věří, jeho podpora a podpora vedení je pro nás nesmírně důležitá. Teď je na čase, abychom jim to vrátili," vyhlásil Mourinho.

"Byli jsme šampiony před čtyřmi měsíci, ne před deseti lety," zdůraznil. "Trenér je stejný, hráči se také téměř nezměnili. Nikdo nedá čtyřletou smlouvu (takovou podepsal Mourinho v Chelsea) někomu, komu nevěří. Nikdo nedá hráčům takové smlouvy, jaké jsme jim v posledních měsících dali my, pokud jim nevěříme," dodal.

Trenéra Chelsea může těšit i to, že se mu pomalu vyprazdňuje marodka. " Hazard včera normálně trénoval a je k dispozici. Falcao bude zpátky velmi brzy, Courtois se zapojí v prosinci," prozradil.

Začnou "blues" cestu zpět na vrchol proti Norwichi úspěšně?

2484065:gallery:true:true

2481976:gallery:true:true

2473617:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud