6. prosince 2015 • 04:59

Je ÚŽASNÝ! Arsenal opěvuje Čecha, fanoušky uchvátily tři zákroky

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zase ten Čech! Další výborný zápas prožil český brankář v dresu Arsenalu. Tentokrát udržel na uzdě střelce Sunderlandu a pomohl londýnskému klubu k výhře 3:1. „Kanonýři“ se díky třem bodům a zaváhání soupeřů posunuli na druhé místo Premier League.



Sice se nedotáhl na rekordmana Davida Jamese v počtu vychytaných nul v Premier League, ale stydět se za svůj výkon Petr Čech rozhodně nemusí. Vždyť jediným, kdo ho překonal, byl spoluhráč Oliver Giroud, který nešťastně tečoval střílený centr do vlastní brány.

Jinak si ale s velkými šancemi soupeře poradil znamenitě. „Je úžasný, udělali jsme skvěle, že jsme ho koupili,“ lebedil si na Twitteru jeden z fanoušků Arsenalu. „John Terry měl pravdu, zařídí nám spoustu bodů,“ dodal další. Jak je Čech dostal?

4. minuta – Čech vychytal samostatný únik

Diváci se na Emirates stadium ještě pořádně nedostali do varu a domácí už mohli prohrávat. Na Čecha se řítil osamocený útočník Borini. Gólman české reprezentace včas vyběhl, zmenšil střelecký úhel a následnou střelu pokryl.

2516439:gallery:true:true

10. minuta – Zavařil mu spoluhráč

V úvodních minutách se brankář Arsenalu rozhodně nenudil. Když ho nezaměstnávali hráči soupeře, vyzkoušel ho spoluhráč Flamini, který nešťastně poslal míč směrem na svou branku. Arsenal od pohromy zachránil skvělý postřeh českého brankáře.

58. minuta – Skvělý zákrok na čáře

Nejlepší okamžik si nechal muž s přilbou na hlavě až na druhý poločas. V 58. minutě se blýskl dvěma skvělými zákroky. Hlavně ten druhý, když po rohu Sunderlandu´zasahoval na brankové čáře, byl výstavní.

Petr Čech tak dotáhl Arsenal k dalšímu vítězství a jeho forma naznačuje, že rekord Davida Jamese se brzy stane minulostí. Českému brankáři totiž stačí na vyrovnání jediné čisté konto, v současnosti jich v Premier League má 168.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud