8. prosince 2015 • 10:34

Kozáka opět sleduje Celtic. Jeho kouči se předvedl dvěma góly

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na druhý pokus to vyjde, věří skotský Celtic. Skotský klub si opět dělá zálusk na útočníka Libora Kozáka, který je hráčem anglické Aston Villy. V jejím dresu ale v Premier League nedostává šanci a Celtiku by nejspíš hodil. Manažer klubu z Glasgow Ronny Deila se byl na českého útočníka mrknout při utkání týmů do 21 let a udělal na něj výborný dojem. Aby ne, vstřelil dva góly.



Aston Ville se v nejvyšší anglické soutěži nedaří, stejně je ale Kozák v sestavě přehlížený. V této sezoně odehrál jen 48 minut a to ještě v utkání Capital One Cupu proti Notts County. Dá se tušit, že s tímhle český útočník spokojený nebude.

Šanci dostává alespoň v soutěži týmů do 21 let. Když se přijel manažer Celtiku na Kozáka podívat, zápas mu vyšel báječně. Výhru nad Derby County 2:1 zařídil dvěma góly právě český útočník.

Celtic měl o českého hráče zájem už během léta, tehdy se ale Kozák rozhodl pokračovat v Aston Ville. Teď to vypadá, že skotský klub hodí laso útočníkovi podruhé a bude záležet jen na jeho rozhodnutí. Je ale jasné, že manažer klubu z Birminghamu Remi Garde a jeho předchůdce Tim Sherwood raději využívají v sestavě trio Rudy Gestede, Scott Sinclair a Gabby Agbonlahor.
 
Kozáka určitě zabrzdila v Aston Ville i zranění, když dlouhé měsíce marodil poté, co si v lednu 2014 zlomil nohu a následně musel dvakrát na operaci. Už je sice dávno fit, ale šanci nedostává. V souvislosti s odchodem Kozáka do jiného klubu se kromě Celtiku hovoří také o zájmu anglického Birminghamu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud