19. prosince 2015 • 19:23

V Německu mají jasno: Guardiola jde do City, nahradí ho Ancelotti

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše se zdá být naprosto jasné. Trenér Pep Guardiola neprodlouží smlouvu v Bayernu a po sezoně vyrazí za novým dobrodružstvím. Podle všeho do Premier League, kde ho láká hned několik velkoklubů. Podle zdrojů z Německa si úspěšný kouč již své další působiště vybral, stát by se jím měl Manchester City.



Guardiola kroutí v Bayernu třetí sezonu a už se evidentně těší na novou výzvu. Sám ostatně přiznal, že být dlouho v jednom klubu ho nenaplňuje. Podle všeho zamíří do anglické Premier League, kde ještě nikdy nepůsobil ani jako hráč.

„Pep Guardiola se již dohodl s Manchesterem City, který od léta převezme,“ tvrdí jednoznačně německý kanál ZDF Sport, se kterým souhlasí i další německá a britská média.

Guardiolův odchod do City by dával logiku, anglický velkoklub o něj totiž stojí dlouhodobě. Současný trenér Manuel Pellegrini navíc nemá po minulé sezoně velkou důvěru, ambiciózní majitelé ho klidně obětují.

Bohatý klub navíc může Guardiolovi nabídnout luxusní podmínky a obrovské prostředky na přestupy. To španělský kouč vyžaduje, na hráčském trhu utrácí rád.

Ancelotti do Bayernu

Bayern Mnichov sice chtěl Guardiolu udržet, ale hroutit se z jeho odchodu nebude. „Nechceme, aby Pep odešel, ale když se to stane, existuje mnoho skvělých trenérů,“ avizovali Bavořané dopředu.

Vyvoleným se pro německý klub podle všeho stane Carlo Ancelotti, který naposledy vedl Real Madrid. Italský odborník před touto sezonou řekl, že si chce dát rok pauzu a pak by se do trénování zase vrhl. Bayern určitě neodmítne.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud