22. prosince 2015 • 12:50

Zákeřný praporek! Hvězda City zakopla jako Kadeřábek ve Spartě

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rohový praporek občas dokáže být zrádný. Své by o tom mohla vyprávět letní posila Manchesteru City Kevin de Bruyne. Ryšavý záložník, který vyšel anglický klub na dvě miliardy, pobavil v pondělním ligovém šlágru s Arsenalem (2:1) fanoušky. Když chtěl rychle rozehrát rohový kop, zakopl o praporek a málem si ještě ublížil.



Tomu se říká pech! Gól Petru Čechovi nedal a ještě zakopl o praporek. Belgický záložník Kevin de Bruyne pobavil v pondělním utkání mezi Arsenalem a Manchesterem City (2:1) fanoušky svojí eskapádou s rohovým praporkem.

Když se v 26. minutě chystal rychle rozehrát rohový kop, nemile ho překvapil praporek. Nekompromisní způsobem mu zabránil ve hře. S domácími "kanonýry" však 12. hráč v poli nehrál, to jen opora City nešikovně zakopla.

2537405:gallery:true:true

Stejnou zkušenost jako 24letý Belgičan má i český obránce Pavel Kadeřábek. V roce 2012 se mu podobná příležitost stala v utkání proti Olympique Lyon v Evropské lize, které Sparta prohrála 1:2.

Kadeřábek se tehdy snažil odcentrovat, ale místo míče nakopl praporek a proletěl se vzduchem. Naštěstí se mu nic nestalo stejně jako De Bruynemu.

VIDEO: Takhle nápálil praporek Pavel Kadeřábek

Ten ale jinak patří mezi největší tahouny Manchesteru. Anglický klub za něho v létě vysázel Wolfsburgu částku kolem dvou miliard a hbitý záložník se okamžitě začal prosazovat. V 16 zápasech se čtyřikrát zapsal mezi střelce a šestkrát si připsal asistenci. Proti Arsenalu mu však jedinou velkou šanci v utkání lapil Petr Čech.

Pavel Kadeřábek se snaží odcentrovat
Pavel Kadeřábek se snaží odcentrovat

2536984:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud