23. prosince 2015 • 18:06

Vytočený Van Gaal utekl z tiskovky po PĚTI minutách! Čím ho naštvali?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi nepříjemné období zažívá trenér Manchesteru United Louis van Gaal. Kvůli špatným výsledkům a výkonům z poslední doby mu reálně hrozí odvolání a britská média jeho situaci podrobně řeší. Jenže právě to nizozemského kouče pořádně vytočilo.



Van Gaal přišel na tiskovou konferenci před novináře ve velmi špatné a útočné náladě. „Jsem tu jen kvůli pravidlům Premier League,“ prohodil. A na jeho chování to bylo vidět.

Zkušeného trenéra vytočilo, že se v posledních dnech živě spekulovalo o jeho odvolání z United. Média už totiž dokonce našla jeho nástupce – Josého Mourinha, který dostal vyhazov v Chelsea.

„Je v této místnosti někdo, kdo nemá pocit, že by se mi měl omluvit?“ obořil se Van Gaal na novináře. „Jak myslíte, že to působí na moji manželku, mé děti či vnoučata? A co na fanoušky Manchesteru United?“ ptal se rozezleně.

Otázky na jeho budoucnost nizozemský kouč odmítal. Za chvíli se zvedl a z tiskové konference odešel. Ta tak trvala pouze 4 minuty a 58 sekund. „Přeji vám veselé Vánoce a šťastný nový rok, pokud se uvidíme,“ řekl Van Gaal na závěr.

2534198:gallery:true:true

2527955:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud