28. prosince 2015 • 10:40

Tohle se v United nedělá! Drzoun Depay přijel na trénink Rolls Roycem

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z letní posily Memphise Depaye musí být v anglickém Manchesteru United pěkně vyřízení. Nejenže si nejspíš od hráče, za kterého zaplatili přes 27 milionů eur, slibovali víc, nyní musí řešit i jeho excesy mimo hřiště. Ten poslední předvedl 21letý Nizozemec po porážce od Stoke (0:2). Na trénink dorazil ve zbrusu novém luxusním voze od Rolls Royce, což si podle nepsaných pravidel nesmí žádný mladý fotbalista v United dovolit.



V sobotu se triviální chybou podílel na porážce Manchesteru United proti Stoke. Zpytovat s vědomí? S tím na Memphise Depay nechoďte. Hned druhý den na to totiž porušil jedno z interních pravidel v anglickém velkoklubu.

Na trénink dorazil v novém luxusním voze, což je podle nepsaných pravidel u mladých hráčů naprosto vyloučeno. Podle zdrojů Sunday People naprosto šokoval vedení klubu a své spoluhráče. Podobné výsady mají pouze zkušení hráči, nebo opravdové hvězdy, které si to mohou zasloužit.

Do této kategorie však bývalý fotbalista Eindhovenu zatím nepatří. Manchester za něj sice v létě utratil 27,5 milionů eur (742 milionů korun), avšak na hřišti to od něho není žádná sláva. Ve 14 ligových zápasech vstřelil dvě branky a v posledním zápase proti Stoke střídal už po prvním poločase.

2541046:gallery:true:true

Zapříčinila to především velká chyba před úvodní brankou Stoke. Depay se snažil přihrát brankáři De Geovi „malou domů“ hlavičkou, jenže míč netrefil dostatečně razantně a toho využili domácí, když z následné akce otevřeli skóre.

Formu, kterou měl v minulé sezoně v holandské lize (30 zápasů/22 branek) tak Depay dál marně hledá. Samotný hráč před několika týdny přiznal, že se mu osobně věnuje a snaží pomoci i jedna z legend klubu Ryan Giggs, jenže se zdá, že ani bývalá ikona „Rudých ďáblů“ na neposedného mladíka nestačí.

Memphis Depay odehrává hlavou míč k brance United, nebyl však důrazný a v pozadí číhající Glen Johnson toho využil k přihrávce na první gól Stoke.
Memphis Depay odehrává hlavou míč k brance United, nebyl však důrazný a v pozadí číhající Glen Johnson toho využil k přihrávce na první gól Stoke.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud