2. ledna 2016 • 14:00

Balotelli chce zpět do Liverpoolu. Za Kloppa bude lepší, tvrdí agent

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Divočák Mario Balotelli by se mohl vrátit do Liverpoolu. Nesmysl, klepou si teď na čelo odpůrci italského útočníka, který už na Ostrovech hrál, a nebyla to žádná hitparáda. Jenže hráčův agent Mino Raiola o tom chce s manažerem klubu Jürgenem Kloppem mluvit. Výstřední Ital je momentálně hráčem AC Milán, kde hostuje právě z Liverpoolu.



Balotelli si na Ostrovech neudělal zrovna dobré jméno, fanoušci hráči spílali, že do hry nedává vše. Pozornost poutal spíše děním mimo trávník, za šestnáct zápasů vstřelil jeden gól a tak nebylo překvapením, že se brzy z klubu pakoval. „Určitě se chci pokusit o to, aby Mario dostal na Merseyside druhou šanci. Je součástí mé práce mluvit s manažery,“ řekl Raiola.

Podle všeho by se Kloppovi spíš zamlouvalo, aby se do týmu „reds“ stěhoval Mkhitaryan, kterého dobře zná z působení v Dortmundu. „Pokud se ale budeme bavit o kvalitě a talentu, tak musím říct, že ty Mario má. To je bez debaty,“ stojí hráčský agent za Balotellim. „Potřebuje jen manažera, který mu věří a dává mu šanci,“ dodává.

Balotelli zamířil do Liverpoolu v době působení Brendana Rodgerse. Do kasy AC Milán za něj v létě 2014 putovalo 16 milionů liber a na hrotu sestavy „reds“ měl nahradit Luise Suáreze, jenž odešel do Barcelony. To se ale nepovedlo a Raiola uznává, že by Balotelli musel předvádět úplně jiné výkony. „Myslím, že pod Kloppem by to Mario mohl dokázat. Šance je daleko větší než za Rodgerse,“ věří.

Právě na bývalého manažera svádí odchod Balotelliho z Liverpoolu. „Musel jít pryč. Ze strany manažera tam byly vůči Mariovi určité předsudky,“ tvrdí Raiola.

Balotelli není v AC Milán šťastný. Většinou vysedává mezi náhradníky. Na hřišti se objevil čtyřikrát a dal jeden gól. Trápila jej ale také zranění. Dostane na Ostrovech další šanci? „Je třeba být ale také realistický, Víme, že Mario nehrál v roce 2015 dobře a teď je před ním nová výzva. Musí se s ní poprat sám.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud