23. ledna 2016 • 19:30

Vydra nedal penaltu a schytal to od fanoušků. Nad Pudilem nevyhrál

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla bitva. Kamarádi z Watfordu, Matěj Vydra a Daniel Pudil, si proti sobě zahráli ve druhé anglické lize. Vzájemnou řež vyhlíželi dlouho, těšili se na ni, ale vítěze nenašli (1:1). I kvůli tomu, že Vydra zazdil penaltu a fanoušci se mu posmívají. Před zápasem si totiž rýpl útočník Readingu do jednoho z hráčů Sheffieldu Wednesday a teď se mu to vrací i s úroky.



Reading s Vydrou na hrotu hraje sice ve středu tabulky, ale český útočník se před pár dny blýskl hattrickem v Angllickém poháru. Pudilův Sheffield se pro změnu pere o příčky, z nichž se dá bojovat o postup do Premier League. I proto byl zápas kamarádů z české reprezentace v centru dění.

„Bude to určitě pikantní. Něco jsme spolu prožili a odehráli, teď jsme každý jinde. Těším se, ale nic si nedarujeme. Doufám, že vyhrajeme,“ těšil se na zápas Pudil. Nakonec mohl být rád, že Wednesday získali bod.

Utkání sice hosté lépe rozehráli a vedli, jenže pak mohl vyrovnat Vydra z penalty. Tu ale napálil jen do tyče. A fanoušci mu připomněli jeho výrok na adresu hostujícího Forestieriho. Vydra údajně řekl, že na tohoto záložníka stačí hrát tvrdě a jakmile dostane naloženo, přestane se soustředit na hru. Jenže jakmile Vydra zahodil penaltu, hned to schytal, že by se měl na hru soustředit sám…

Reading pak nakonec dotáhl zápas k remíze 1:1, což nemusí považovat za nějaký propadák. Jenže fandové domácích mají jasno, kdyby Vydra proměnil penaltu, mohli z toho být tři body. Český útočník se tak proměnil z hrdiny ve smolaře.

Útočník Readingu Matěj Vydra při akrobatickém zakončení
Útočník Readingu Matěj Vydra při akrobatickém zakončení

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud