29. ledna 2016 • 12:00

Adebayor si zavařil po přestupu: Kvůli Crystal Palace musím na Google

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nehrál pět měsíců fotbal, ale sebevědomí má útočník Emmanuel Adebayor na rozdávání. Po podpisu smlouvy s Crystal Palace se nebál pro klubový web přiznat, že o klubu vlastně nic neví. „Moc informací nemám, ale je lepší si je zjistit, řekl rodák z Toga. „Takže půjdu na Google a znalosti si doplním,“ dodal bývalý hráč Arsenalu, Manchesteru City či Tottenhamu.



Podepsat smlouvu, vyfotit se s dresem nového zaměstnavatele a honem domů doplnit si znalosti, aby napravil rozladění fanoušků. Útočník Emmanuel Adebayor si totiž u příznivců Crystal Palace zadělal na pořádný malér.

„Moc informací o klubu nemám, ale je lepší si je zjistit. Podívám se na Google a doplním si znalosti,“ řekl pro klubový web Crystal Palace po podpisu kontraktu, který mu končí na konci sezony.

VIDEO: Poslední gól Adebayora v Premier League

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Newcastle 1:2
Video se připravuje ...

Bývalý útočník posledních pět měsíců nikde nehrál, a tak ho „Orli“ podepsali jako volného hráče, který u nich může zúročit zkušenosti z angažmá v Arsenalu, Manchesteru City či Realu Madrid.

Angažmá v Crystal Palace se ulevilo především Tottenhamu, který musel podle platné smlouvy, platit Adebayorovi týdenní gáži 100 tisíc liber (cca 3,5 milionu korun) až do června. Nyní se jeho závazek vůči hráči sníží na 35 tisíc liber, což je v přepočtu 1,2 milionu korun.

2557680:gallery:true:true

„Bez ohledu na to, co chce tým, já se podřídím a budu se snažit pomoct vyhrávat zápasy. Proto tu jsem,“ prohlásil 31letý forvard. „Klub na první pětku neztrácí mnoho, ale bude těžké, zvládnout všechna ta náročná utkání. Pojďme si to užít,“ dodal Adebayor.

Na Ostrovech spekulovali, že jeho prvním vystoupením by mohlo být sobotní klání FA Cupu proti Stoke. Trenér Crystal Palace Alan Pardew však tyto spekulace odmítl. „Nemůže nastoupit. Zatím toho s námi moc neabsolvoval. Bez ohledu na to, zda je připraven nebo není, ještě počkáme,“ řekl kouč aktuálně jedenáctého celku Premier League.

Všechny fotbalové přestupy můžete sledovat ONLINE ZDE >>>

Emmanuel Adebayor při podpisu smlouvy s Crystal Palace
Emmanuel Adebayor při podpisu smlouvy s Crystal Palace

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud