1. února 2016 • 17:10

Rosického tragédie. Bez zranění vydržel jen čtyři minuty, odhalil Wenger

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při velkém návratu Tomáš Rosický odehrál 19 minut a už je zase na marodce. Jak se nyní ukázalo, strávil záložník Arsenalu na hřišti většinu svého času při pohárové výhře nad Burnley 2:1 opět zraněný. Jak prozradil trenér Arsenalu Arséne Wenger, zdravotní problém postihly českého reprezentanta už zhruba čtyři minuty poté, co se v 71. minutě dostal na hřiště.



Trable velkého maroda neberou konce. Dnes navíc vyšlo najevo, že ani Rosického krátký comeback nevyšel z hlediska jeho zdravotního stavu zdaleka na jedničku. Ve stoprocentní kondici byl na trávníku jen krátkou dobu.

„Má problém se stehnem. Stalo se to zhruba tři až čtyři minuty poté, co šel na hřiště. Zatím nevíme, jak je to vážné, čekají ho ještě vyšetření," prozradil Wenger na pondělní tiskové konferenci.

To znamená, že většinu svého prvního zápasu za áčko v této sezoně absolvoval Rosický už zraněný. Spolu s ním šel na trávník také Mikel Arteta a Wengerovi tak zbývala ještě jedna možnost jednoho střídání. To se nakonec rozhodl vypotřebovat jinak, než aby Rosického zase stáhl – v 78. minutě do akce poslal Thea Walcotta místo Alexise Sáncheze.

Rosický se do průběhu utkání výrazněji nezapsal. Podle oficiálních statistik se dotkl čtrnáctkrát míče, přesnost přihrávek měl 69,2%, což bylo mezi záložníky druhé nejhorší číslo po již zmíněném Artetovi. Nyní čeká pětatřicetiletého hráče další dlouhá pauza. První předpoklady hovoří o tom, že by mohl být připravený na návrat za šest týdnů.

Český reprezentant Tomáš Rosický měl důvod k úsměvu jen před sobotním zápasem. Po něm už je opět zraněný.
Český reprezentant Tomáš Rosický měl důvod k úsměvu jen před sobotním zápasem. Po něm už je opět zraněný.
 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud