6. února 2016 • 14:13

Hazard zpytuje svědomí: Psal jsem Mourinhovi, že se omlouvám

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Média mají jasno. Eden Hazard šel v Chelsea proti manažeru José Mourinhovi. „Blues“ se nevedlo a portugalský kouč se musel ze Stamford Bridge předčasně pakovat. Teď Hazard novinářům prozradil, že Mourinhovi napsal sms zprávu, kde se mu omlouvá. „Moje forma byla šokující, špatná. Cítil jsem vinu za to, že Mourinho skončil,“ prohlásil Belgičan.



Start Chelsea do sezony byl žalostný, trpěli hráči, manažer i fanoušci. S přibývajícími nezdary houstla atmosféra a napětí mezi hráči a manažerem se údajně stupňovalo. Vše skončilo odchodem Mourinha a nástupem Nizozemce Guuse Hiddinka na lavičku „blues“. Tým se pak zvedl.

„Poslal jsem Mourinhovi textovou zprávu, kde jsem mu psal, že je mi líto, že odešel. V minulé sezoně jsme si spolu užili úspěch, ale teď bylo všechno jinak,“ řekl Hazard listu The Times. „Cítil jsem se provinile. V minulé sezoně jsem byl Hráčem roku, teď bylo všechno jinak.“

To je pravda. Hazard se na hřišti trápil, střelecky se prosadil jen ve čtvrtém kole FA Cupu proti MK Dons, jinak to byla z jeho strany bída. „Viděl jsem, že si ze mě dělají média i lidé legraci. Ale nevěnoval jsem těm věcem velkou pozornost,“ vzpomíná Belgičan. „I já jsem se musel v duchu smát, když jsem viděl, jaké jednoduché věci se mi podaří zkazit,“ kroutil hlavou fotbalista.

Momentálně se v souvislosti s Hazardem mluví o možném přestupu do Realu Madrid, hovoří se o osmdesáti milionech liber. Teď se ale belgický reprezentant soustředí na to, aby pomohl Chelsea. Výsledky se po nástupu Hiddinka sice zlepšily, do ideálu ale má její forma stále daleko.

„Hiddink má hodně zkušeností. Přišel k týmu, který nehrál dobře. Dal nám větší volnost. Hodně s námi mluví, směje se. Dává nám jistotu, věříme, že se zvedneme,“ popisuje Hazard.

Belgický fotbalista Eden Hazard napsal bývalému manažerovi Chelsea Mourinhovi, že se omlouvá. Hráč cítí vinu za vyhazov manažera.
Belgický fotbalista Eden Hazard napsal bývalému manažerovi Chelsea Mourinhovi, že se omlouvá. Hráč cítí vinu za vyhazov manažera.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud