9. února 2016 • 13:16

Trest za chybu? Depay hrál za juniorku United, udivil ale někdo jiný

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V neděli nastoupil v závěru utkání Manchesteru United na půdě Chelsea a i kvůli jeho chybičce domácí v samém závěru vyrovnali na 1:1. Záložník Memphis Depay, který na začátku sezony Anglii oslnil, pak hrál hned druhý den za juniorku „Rudých ďáblů“. Trest od trenéra Van Gaala? Možná, v duelu mladých fotbalistů každopádně zaujal někdo jiný. Třiadvacetiletý útočník Will Keane předvedl neuvěřitelný výkon.



Depay na tah náročného nizozemského kouče zareagoval správně, přestože musel hrát za juniorku, nebyla na něm znát nechuť. V zápase s Norwichem (7:0) si nakonec připsal dvě asistence. Mimochodem, dvakrát nahrál Willu Keaneovi.

Právě mladý anglický útočník byl hlavní hvězdou bohatého utkání. Keane nasázel Norwichi hned pět gólů a především jeden z nich byl dokonalý. Forvard United rychlou kličkou obešel dva hráče a poté parádně přeloboval hostujícího gólmana.

VIDEO | Will Keane vstřelil úžasný gól

Ne všechno ale bylo pro United ideální. Za juniorku totiž nastoupil také navrátilec z hostování v Dortmundu Adnan Januzaj. Jenže místo restartu uvadající kariéry si přivodil zranění a ještě v prvním poločase odstoupil.

Z toho určitě nemohl být nadšený trenér „Rudých ďáblů“ Louis van Gaal, který zápas juniorky sledoval přímo z tribuny. Naopak potěšit ho musel útočník Will Keane, který by se i díky pětigólovému galapředstavení mohl brzy posunout do áčka United.

2586981:gallery:true:true

Zmar Manchesteru United, radost Chelsea. "Blues" v nastavení šlágru vyrovnali na konečných 1:1.
Zmar Manchesteru United, radost Chelsea. "Blues" v nastavení šlágru vyrovnali na konečných 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud