10. února 2016 • 17:52

Fans Arsenalu vytočil šéf. Posily žádné a koupil si ranč za 17 miliard!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Doufali, že v zimě uvidí velkou posilu, která jim pomůže k vytouženému titulu. Jenže fanoušci Arsenalu museli být opět zklamaní. Trenér Arséne Wenger přivedl pouze mladého záložníka Mohameda Elnenyho z Basileje. Proto příznivce londýnského klubu naprosto vytočila zpráva, že si jeden z majitelů Arsenalu Stan Kroenke koupil obrovský ranč v Texasu za neuvěřitelných 17 miliard korun.



Věrnost fanoušků Arsenalu je v posledních letech podrobena opravdu těžkým zkouškám. I přes velká vyhlášení čeká slavný tým na ligový titul příliš dlouho a příznivci už v minulosti párkrát žádali hlavu trenéra Arséna Wengera.

V této sezoně je zase štve, že klub nedokázal v létě ani v zimě přivést kvalitního útočníka. Typický střelec totiž týmu hodně chybí, Olivier Giroud je až příliš náladový a sám ofenzivu Arsenalu celou sezonu určitě neutáhne.

Jenže, přestože se spekulovalo o možném příchodu Karima Benzemy či Edisona Cavaniho, Arsenal nikoho z nich nepřivedl. Ano, byly by to drahé nákupy, ale potřebné. A že by na ně klub neměl, to se určitě říct nedá...

Jeden z majitelů Arsenalu, neoblíbený Američan Stan Kroenke, totiž právě dokázal, že jeho jmění je takřka neomezené. Za nevídaných 500 milionů liber (17,25 miliardy korun) si koupil ranč v Texasu. Ten je větší než celé Los Angeles.

Bohatý šéf tím ale spustil lavinu reakcí. „Už víme, kam šly všechny peníze na přestupy,“ rýpl si na Twitteru známý moderátor a velký fanoušek Arsenalu Piers Morgan. Podobně to viděli i další příznivci.

Mimochodem, nejen kvůli přestupům fanoušky „Kanonýrů“ čerstvá zpráva vytočila. Už několik let si totiž stěžují na závratně vysoké ceny lístků. Ty má Arsenal nejdražší v celé Premier League. Má to skutečně s tak bohatým zázemím zapotřebí?

2581567:gallery:true:true

2570720:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud