28. března 2016 • 04:59

Bitva velkoklubů! Courtois naznačil odchod, kam může zamířit?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překvapil. Brankář Chelsea Thibaut Courtois nečekaně zpochybnil svou budoucnost v klubu, když nevyloučil, že by mohl v létě odejít. „Nevím, co se v létě stane. Mám v Chelsea smlouvu, ale musím zjistit, co klub chce. Přestupu neříkám ano, ale ani ne,“ prozradil belgický gólman. Kam by mohly vést jeho další kroky?



Real Madrid

Přestože si svou slávu vydobyl na dlouholetém hostování v Atlétiku Madrid, často se s Courtoisovým jménem spojuje madridský rival. Real měl minulé léto každopádně jinou prioritu, jenže získat gólmana Manchester United Davida de Geu se mu nepodařilo.

Půjde teď „Bílý balet“ po Courtoisovi? Jisté je, že fanoušci Realu jsou proti. Současná jednička Keylor Navas totiž předvádí fantastické výkony a tým se na něj může spolehnout. Jenže prezident Realu Florentino Pérez je známý tím, že preferuje vysoké a silné brankáře. To Courtois splňuje na 100%.

Barcelona

Brankářská situace v Barceloně je velmi zajímavá. Jedničkou pro ligu je Claudio Bravo, Ligu mistrů zase chytá Marc-André ter Stegen. Právě mladý Němec ale není se svým vytížením spokojený a uvažuje o přestupu.

Tím by se mohla otevřít cesta pro Courtoise. Vedení Barcelony je údajně velkým fanouškem vytáhlého Belgičana, který by se mohl stát jedničkou a Bravo by na sebe vzal roli dvojky.

Setrvání v Chelsea

Stále nejpravděpodobnější varianta. Courtois má totiž v Chelsea platnou smlouvu a nedá se očekávat, že by chtěl londýnský klub hledat novou jedničku. Navíc kvůli mladému Belgičanovi pustil minulé léto do konkurenčního Arsenalu Petra Čecha .

Courtois nicméně přiznal, že tato sezona je pro něj první, ve které nehraje o velké trofeje. V té následující pak Chelsea mine Liga mistrů a to může být pro tým velká rána. Nespokojeného hráče totiž není snadné udržet.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud