3. dubna 2016 • 20:57

Smích a skok! Vardy bavil jako Van Gaal, předváděl simulování soupeře

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do každého souboje jde naplno a tvrdě. Útočník Leicesteru Jamie Vardy nikdy neuhne, na přifilmované pády nehraje. Proto ho dokáže naštvat, když se nefér chování dopouští soupeř. V utkání 32. kola Premier League od něj totiž doslova odletěl útočník Southamptonu Charlie Austin. Vardy se mu vysmál a sudímu nabídl názornou ukázku.



Leicester dál řádí, výhru nad Southamptonem ale doslova vydřel. Když hlavní rozhodčí nastavil za stavu 1:0 pět minut, fanoušci domácích byli pořádně nervózní. „Lišky“ totiž drželi vedení zuby nehty.

Kanonýr Jamie Vardy se snažil uspořit čas a podařilo se mu získat pro svůj tým aut hluboko na polovině soupeře. Jenže sudí odpískal Vardymu faul, bránící Charlie Austin totiž od anglického reprezentanta odpadl.

To se ovšem Vardymu vůbec nelíbilo. Za ležícím soupeřem se hned ohlédl a kroutil hlavou. Rozhodčímu pak názorně ukázal, že jeho soupeř simuloval a se smíchem skočil na zem.

2656545:gallery:true:true

Vardy tímto kouskem dokázal, že si fotbal skutečně užívá. Anglický forvard ale není v této sezoně prvním, kdo zvolil kvůli přihranému pádu názornou ukázku. Nedávno takto fanoušky pobavil dokonce trenér Manchesteru United Louis van Gaal.

Přísný kouč ale svého pádu později litoval. „Nechal jsem se unést, neměl bych to dělat,“ kál se po zápase s Arsenalem, který jeho tým vyhrál 2:1. Tři body oslavil nakonec také Leicester, který vedení 1:0 nad Southamptonem už uhájil.

2613231:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud