6. dubna 2016 • 12:59

Conte přepadl Chelsea. Přijel na trénink, chce udržet hvězdy a Terryho

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský trenér Antonio Conte sice oficiálně v Chelsea ještě nevládne, přesto už začal pracovat na velké revoluci. V pondělí podepsal smlouvu, klub ho představil jako nového trenéra a bývalý kouč italského národního týmu si rovnou naplánoval přepadovku do tréninkového centra v Cobhamu, kde pobýval celý kádr „Blues“.



Oficiálně fotbalisty Chelsea stále do konce sezony vede nizozemský trenér Guus Hiddink. V úterý už se však Terrymu a spol. představil Antonio Conte. Trenér, který zažil velké úspěchy s Juventusem Turín a s italskou reprezentací projel kvalifikaci na EURO suverénním způsobem.

Nyní ho čeká výzva v Chelsea a tak už pomalu začal připravovat půdu pro velkou přestavbu kádru. „Mým cílem bude zažít další úspěchy po vítězstvích, která jsem si užil v Itálii," řekl těsně po podpisu smlouvy a dal se do práce.

Trenér Antonio Conte po EURO skončí u italské reprezentace a převezme Chelsea
Trenér Antonio Conte po EURO skončí u italské reprezentace a převezme Chelsea

Když se v úterý z nenadání objevil společně s technickým ředitelem Michaelem Emenalem v tréninkovém centru v Cobhamu, překvapil všechny hráče. I proto, že klub stále vede Guus Hiddink, který nastoupil v prosinci minulého roku po odvolaném José Mourinhovi a pozvedl Chelsea ze spodních pater tabulky na momentálně desátou pozici.

Šestačtyřicetiletý Conte má v plánu hned několik individuálních pohovorů. Především s hráči, kteří nejsou v klubu spokojeni a přemýšlí o odchodu. Jde o Edena Hazarda , Diega Costu, Nemanju Matiče a také kapitána Johna Terryho, kterému končí v létě smlouva. Více o plánovaných posilách Chelsea si přečtěte ZDE>>>.

Naopak Conteho kontrakt je podepsán na tři a půl roku a na Ostrovech informují o tom, že by měl bývalý trenér Juventusu a italského národního týmu pobírat ročně 6,5 milionů liber (cca 220 milionů korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud