8. dubna 2016 • 19:34

Blafuje jako Beckham! Payet skvělými přímáky okouzlil nejen Anglii

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co gól, to paráda. Fenomenální výkony předvádí v letošní sezoně při zahrávání přímých kopů záložník West Hamu Dimitri Payet. Francouz se díky svým skvělým výkonům stal hvězdou anglické Premier League a svou výbornou kopací technikou okouzlil fotbalový svět. „Je stejně dobrý jako Beckham,“ vysekl svému svěřenci poklonu trenér „Kladivářů“ Slaven Bilič.



A přirovnání k legendě United není jen ledajaké plácnutí do větru. I když David Beckham byl v zahrávání standardních situací fotbalovým bohem, devětadvacetiletý francouzský záložník se mu v probíhající sezoně minimálně přiblížil.

Po přestupu do Anglie totiž z přímých kopů několikrát neskutečně vymetl všechny kouty brány. „Nemůžete říct, že by byl někdo lepší při zahrávání přímáků než Beckham. Na druhou stranu v letošní sezoně to samé můžete říct o Payetovi,“ tvrdil úspěšný trenér, který táhne West Ham do Ligy mistrů.

VIDEO: Dimitri Payet svým výstavním přimákem ovládl i anketu PL o nejhečí gól

2663699:gallery:true:true

Za největším úspěchem posledních sezon londýnského klubu stojí právě kouč Bilič a hvězda týmu Payet, který přišel vloni v létě za částku přesahující 11 milionů liber z francouzské Marseille a začíná si anglickou nejvyšší soutěž podmaňovat.

Za 32 zápasů v dresu West Hamu se Francouz trefil hned dvanáctkrát, z toho pětkrát z přímých kopů. „Za několik posledních měsíců předvedl několik parádních zakončení. Síla a faleš střely jsou úžasné,“ popisoval trenér góly svého svěřence nejen do sítě Blacburnu a Bournemouthu.

Skvostný technik Payet se z přímého kopu nádherně prosadil i na slavném Old Trafford, kde sídlí Manchester United, tedy tým s nejvíce tituly v Premier League. „Ten poslední proti Crystal Palce byl neuvěřitelný,“ rozplýval se kouč nad gólem, který oslnil celý fotbalový svět.

VIDEO: Všechny skvostné přímáky Dimitra Payeta v probíhající sezoně

Famózní výkony vynesly Payeta i do nadupaného kádru reprezentace Francie, která je považována za velkého favorita na blížícím se mistrovství Evropy, jež bude pořádat. Kometa letošní sezony i v reprezentaci ukázala své umění a nejen výstavním přímákem proti Rusku si řekla o nominaci na šampionát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud