8. dubna 2016 • 21:20

VIDEO: Rosický je zpět! Za juniorku Arsenalu zářil a přihrál na gól

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně vzácné soupeře měli v pátek večer mladíci z Newcastlu, kteří se představili v juniorské Premier League na hřišti Arsenalu. Za domácí se totiž po zranění rozehrávali Jack Wilshere a Tomáš Rosický. Český záložník se vrátil na trávník po dvouměsíční pauze zaviněné svalovým zraněním a v duelu týmů do jednadvaceti let byl vidět. Také díky jeho asistenci Gunners vyhráli první poločas 3:1.



Rosický byl proti juniorce Newcastlu hodně aktivní. Zakládal útoky a v osmé minutě přihrál na druhý gól utkání Stephymu Mavididiovi.

Svým typickým průnikem středem hřiště rovněž založil akci, ze které padl třetí gól. V poločase už zůstal v kabině. Další možnost nastoupit bude mít v pondělí opět za juniorku.

Rosický bojoval se zdravotními problémy celou sezonu. Po zranění z loňského června se v lednu vrátil na hřiště, ale hned v prvním soutěžním utkání v Anglickém poháru proti Burnley si natrhl stehenní sval a původně se zdálo, že bude mít po sezoně.

Jenže léčba probíhala překvapivě rychle, na začátku dubna se Rosický vrátil do plného tréninku a dnes už naskočil do utkání. Kromě Rosického si zahrál i další dlouhodobý marod Jack Wilshere.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud