17. dubna 2016 • 13:18

Chelsea řeší problémy, přijde revoluce: Hanebná hra a naštvaný Abramovič

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten pohled jako by symbolizoval celou sezonu Chelsea. Její majitel Roman Abramovič na tribuně s hlavou v dlaních a se šokovaným výrazem. V zápase s Manchesterem City, který domácí ostudně prohráli 0:3. Je jasné, že Chelsea čeká velká revoluce, která se může dotknout i hvězd.



Jako obhájce titulu se Chelsea nachází na 10. místě ligové tabulky. To je pro hrdý a ambiciózní klub obrovská rána. Už před časem odnesl tragický vstup do sezony vyhazovem José Mourinho , ale problémy řeší i jeho nástupce Guus Hiddink.

V sobotu se to jasně ukázalo. Chelsea tahala v souboji s Manchesterem City za výrazně kratší konec a zaslouženě prohrála 0:3. Třemi góly ji srazil Sergio Agüero, který si společně s parťákem Kevinem de Bruynem dělal s obranou „Blues“, co si zamanul.

„Výkon některých hráčů Chelsea byl až hanebný. Pokud chce bojovat v příští sezoně o titul v Premier League i Lize mistrů, musí výrazně posílit,“ měl jasno bývalý vynikající i trenér a nyní televizní expert Graeme Souness.

Pod palbu kritiky se navíc dostal Eden Hazard , který přitom nebyl ani na lavičce. Fotografové ho totiž zachytili, jak se ve VIP lóži věnoval více než fotbalu zmrzlině.

Pro fanoušky Chelsea se tento moment stal slušnou rozbuškou, protože zatímco v loňské sezoně byl Hazard dominantní a stal se hráče sezony, v té aktuální se hodně trápí. A podle mnohých myslí více na odchod než na zlepšení svých výkonů.

Revoluci povede Conte

Naštvaný šéf Roman Abramovič musel už na tribuně během zápasu přemýšlet o další sezoně. V té aktuální totiž už jeho tým hraje spíše o reputaci. Jeden zásadní krok již londýnský klub udělal, když angažoval úspěšného trenéra Antonia Conteho.

Italský kouč dostane podle všeho velké pravomoce a dost finančních prostředků. Je velmi pravděpodobné, že v kádru nastane průvan. Jisté místo nemají ani hvězdy, o odchodu navíc uvažují například Thibaut Courtois či právě Eden Hazard.

Conte je známý tím, že se s hráči nemaže. Navíc by si rád přivedl některé své bývalé svěřence z Juventusu v čele s Paulem Pogbou. Potřebná revoluce už brzy začne...

2673353:gallery:true:true

2664724:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud