22. dubna 2016 • 18:04

Kouč Leicesteru řádil: Jsme v Lize mistrů, chlape! Poprvé mluvil o titulu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve výborné náladě přišel na tiskovou konferenci před ligovým zápasem proti Swansea trenér Leicesteru Claudio Ranieri. Aby ne, jeho tým naprosto nečekaně vládne Premier League, zajistil si Ligu mistrů a na druhý Tottenham má náskok pět bodů. Zkušený kouč kromě jiného čtyři kola před koncem poprvé naplno řekl, že si jeho tým jde pro titul. A dostalo se mu velkého aplausu.



Ranieri to před novináři pořádně rozjel. „Je to úžasné, vždyť my jsme v Lize mistrů! My jsme v Lize mistrů, chlape! Vy mluvíte o všem možném, ale my jsme v Lize mistrů, no tak chlape,“ obořil se s úsměvem na jednoho z novinářů.

A zkušený kouč v euforickém projevu pokračoval. „Fantastické, neuvěřitelné. Skvělá práce všech. Majitelů, fanoušků, hráčů, realizačního týmu,“ chválil všechny kolem sebe. Dostalo se dokonce i na tiskového mluvčího, který seděl vedle.

Poté Ranieri na oko zvážněl. „Je to fakt neuvěřitelné. A nyní jdeme přímo kupředu. Zkusíme vyhrát titul. Ano!“ rozesmál se znovu. To sál dostalo do varu, trenér Leicesteru totiž promluvil o touze získat titul poprvé.

Přestože byl Leicester dlouho v čele tabulky, Ranieri dlouhou dobu mluvil o záchraně. Když se to jeho týmu definitivně povedlo, soustředil se na evropské poháry a poté na Ligu mistrů. Teprve nyní se dostává k titulu.

„Já vím, Pochettino (trenér Tottenhamu)... No, Mauricio, zůstaň v klidu,“ pokračoval úspěšný kouč. „Nyní musíme bojovat ještě více, přišla chvíle, kdy musíme zatlačit. Tak jsem to řekl i hráčům,“ dodal vážnějším tónem.

„Jestli v titul věřím? Vždy věřím, jsem pozitivní člověk. Pokud nás Tottenham předskočí, gratulace. Ale preferuju zůstat pět bodů před ním,“ zakončil Ranieri.

2674126:gallery:true:true

2665521:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud