23. dubna 2016 • 17:07

Fotka smutného chlapce dojala Everton. Zařídil mu vstupenku na semifinále

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal není jen o velkých zápasech a boji na hrišti, ale také o krásných gestech. Jedno obrovské gesto nyní předvedl Everton. Toho dojal příběh fanouška, který se synem vyrazil na semifinále FA Cupu do Londýna, ale jejich již zaplacený autobus, který zařizoval i vstupenky, se vůbec neukázal. Fanoušek si tak postěžoval na twitteru, kam přiložil také fotografii svého zklamaného pětiletého syna. Everton, společně s jedním vlakovním dopravcem, zařídil muži s chlapcem cestu i vstup na zápas.



Fotka zklamaného pětiletého fanouška dojala vedení Evertonu, které se rozhodlo otci s malým synem zařídit vstup na semifinále FA Cupu ve Wembley. "Jsme na cestě domů. Nás autobus nás nechal na holičkách, přestože jsme měli zaplacený lístek," napsal zklamaný otec na twitteru a připojil i fotku svého smutné synka.

Jako první zareagoval vlakový dopravce Virgin Trains. "Prosíme o více informací. Podíváme se, zda vás nemůžeme do Londýna nějak dostat. Bohužel ale vstupenky na zápas nemáme," napsali pod fotku, kterou sdílelo přes tři tisíce lidí (v pět odpoledne).

O druhou část se ovšem postaral sám Everton. "Jsme potěšeni, že je Dan se svým synem na cestě do Wembley i s lístky. Pozvali jsme je jako hosty na naší FanZone tribunu," napsali na twitter.

A podařilo se. Otec po nějaké chvíli sdílel fotografii již usměvavého chlapce ve vlaku na cestě na zápas. Everton se ve Wembley utká o postup do finále FA Cupu s Manchesterem United od 18:15.

A příběh tím nekončí. Se skvělým gestem také přispěchal anglický boxer Tony Bellew, který chlapci se synem nabídl dvě vstupenky na jeho zápas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud