4. června 2016 • 21:42

Ďábel Ibrahimovic? United jsou velmi blízko k dohodě se švédskou hvězdou

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se být rozhodnuto! Hvězdný fotbalový útočník Zlatan Ibrahimovic bude v příští sezoně s velkou pravděpodobností oblékat dres Manchesteru United. Podle zdrojů televizní stanice Sky Sport se dolaďují poslední podmínky smlouvy.



Červená část fotbalového Manchesteru nezažívala v posledních sezonách dobré časy, teď se však evidentně blýská na lepší. Po jmenování úspěšného José Mourihna do role manažera mají United velmi blízko k dalšímu hvězdnému jménu světového fotbalu.

Podle informací prestižní televizní stanice Sky Sports chybí United od podpisu jednoroční smlouvy se známým egoistou Zlatanem Ibrahimovicem jen doladění maličkostí a smlouva by se měla stihnout podepsat ještě před začátkem EURO, které ve Francii začíná už 10. června.

I když byl švédský snajpr spojován s odchodem do zámořské MLS nebo s návratem do slavného italského klubu AC Milán, přesvědčila ho spolupráce s koučem Mourinhem, se kterým se potkal už za společného působení v Interu Milán.

Mourinho si od Zlatanova příchodu slibuje mnohé. O jeho ofenzivních kvalitách a schopnosti střílet góly není pochyb, ale portugalský trenér na něj bude sázet i díky jeho vítězné mentalitě, která „Rudým ďáblům“ v posledních letech chyběla. Vždyť švédský fotbalový mág v posledních 13 sezonách vyhrál dvanáctkrát titul ve čtyřech různých soutěžích.

U United se mají každopádně na co těšit, lepší časy se blíží.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud