23. června 2016 • 11:13

Arsenal má smůlu, Vardy zůstává v Leicesteru! Podepsal novou smlouvu

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec spekulací. Fotbalový útočník Jamie Vardy zůstává u posledního vítěze Premier League Leicester City, kde podepsal novou čtyřletou smlouvu. Druhý nejlepší střelec anglické soutěže ukončil tak spekulace ohledně jeho přestupu do londýnského Arsenalu, který o něj měl velký zájem. 



Jeho příběh znají všichni fotbaloví fanoušci. Ještě před sedmi roky se živil prací v továrně a fotbal hrál v neprofesionální soutěži v Anglii. Raketový vzestup korunoval v poslední sezoně, s 24 góly pomohl rychlonohý útočník „liškám“ k neuvěřitelnému titulu v Premier League.

Vardy se tak okamžitě stal ceněným zbožím, po kterém pokukovala řada velkoklubů. Největší zájem měl však londýnský Arsenal, který podle spekulací byl ochotný aktivovat výstupní klauzuli.

Devětadvacetiletý útočník si nechal čas na rozmyšlenou, mohlo jít o jeho poslední šanci přestoupit do TOP klubu. A i když momentálně válí v dresu Anglie na EURO, které pomohl do osmifinále turnaje, podle oficiálního prohlášení klubu se rozhodl pokračovat v Leicesteru, který mu dal šanci ve velkém fotbale.

Klub ani samotný hráč nebudou podepsání smlouvy komentovat do té doby, než Vardy ukončí s Anglii působení na probíhajícím EURO.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud