15. července 2016 • 19:18

Payet odmítl přestup do velkoklubu: Miluju West Ham, na 100% zůstávám

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prožil fantastickou sezonu a jeho forma gradovala na EURO. Ofenzivní záložník West Hamu Dimitri Payet se stal kometou, o kterou se začaly zajímat evropské velkokluby. V 29 letech možná poslední šance na velký přestup, řekli by si mnozí. Francouzský reprezentant to ale vidí jinak. Hodlá West Hamu splatit důvěru, kterou mu dal.



Ve francouzském Olympique Marseille odehrál Payet za dvě sezony 82 zápasů a vstřelil 15 gólů. Určitě ne špatná bilance. Ovšem ve West Hamu Francouz neuvěřitelně vyrostl. Za 39 utkání nastřílel 12 gólů a udivil parádnímí trestnými kopy.

Ještě více horkým zbožím se pak Payet stal na EURO, kde domácí Francii táhl svými výkony a góly v základní skupině. Ve vyřazovacích fázích už sice až tak výrazný nebyl, přesto neměl o zájemce nouzi.

Psalo se o Realu Madrid, PSG, zájem měly přední anglické kluby. Jenže Payet řekl ne. Londýnskému klubu je vděčný. „Slyšel jsem o zájmu několika klubů a jsem polichocen, ale já miluju West Ham,“ tvrdil Francouz.

„Měli jsme skvělou sezonu a už se nemůžu dočkat další. Na 100% zůstávám. Chtěl jsem to fanouškům West Hamu říct,“ potěšil Payet všechny příznivce „kladivářů“.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

2663699:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud