20. července 2016 • 17:12

Mourinhova manželka práskla sestavu United. Počítá se i s Pogbou

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Špionáž, jak odhalit sestavu, není třeba. Stačí sledovat sociální sítě a máte vyhráno. Platí to v případě pražské Slavie, kde se takto zviditelnil před jedním z ligových mačů předseda představenstva Jaroslav Tvrdík, stejně jako pro Manchester United. „Rudí ďáblové“ sice mají nového manažera Josého Mourinha a sestava by měla být velkou neznámou. Jenže, teď díky jeho ženě Matilde, je minimálně část tajemství venku.



Manchester United se chystal na turné po Číně a Matilde Mourinhová se nejspíš hodně těšila na cestu. Zašla do kanceláře svého muže, vyfotila ho a svým úlovkem se pochlubila na sociální síti. Kdo se na snímek podíval, neprohloupil. Vysvětlení proč, je jednoduché. Kouzlo portugalského elegána možná zaujalo ženy, fotbalové fajnšmekry ale daleko víc upoutala tabule po pravé ruce nového manažer „rudých ďáblů.“

Světe div se, na desce totiž bylo nakreslené rozestavení United. Posty navíc doplňovala i konkrétní jména fotbalistů. Hřiště není vidět celé, ale to, co bylo odhaleno, v mnohém stačí.

Je poznat, že Mourinho počítá třeba se službami Francouze Paula Pogby . O něm se sice teprve jedná, ale klub z Old Trafford za francouzského záložníka nabízí rekordní odstupné, co může překonat až sumu tří miliard korun, takže nejspíš Portugalec kalkuluje s tím, že přestup klapne.

Matilde Mourinhová, manželka manažera Manchesteru United, nechtěně vyzradila, s jakou sestavou počítá její manžel při působení na Old Trafford.Odhalila to ve chvíli, kdy fotila manžela před cestou do Číny.
Matilde Mourinhová, manželka manažera Manchesteru United, nechtěně vyzradila, s jakou sestavou počítá její manžel při působení na Old Trafford.Odhalila to ve chvíli, kdy fotila manžela před cestou do Číny.

Média samozřejmě přišla i s variantou, že jde o další z lišáckých tahů Mourinha a ten se odhalením na internetu snaží ještě podvědomě zvýšit tlak na vedení United, aby hráče přivedlo. Italský tisk už naznačil, že by se dosud „neprodejný“ Pogba mohl na Old Trafford stěhovat. Zatím se ale jen Manchester United přesunul do Číny, kde se v rámci předsezonního turné střetne třeba s Borussií Dortmund

Pokud by ale příchod Pogby neklapnul ani pod tlakem peněz, měl by na pozici ve středu zálohy fungovat Marouane Fellaini. Z toho si lze snadno odvodit, že se moc nepočítá pro základní sestavu s kvartetem Chris Smalling, Luke Shaw, Daley Blind a Marcos Rojo.

Obrázek zároveň ukazuje, že z levého křídla by měl ofenzivu Mourinhova vyvoleného výběru podporovat Anthony Martial, zaskočit by za něj měl být připravený Memphis Depay. A přímo v útoku se počítá s duem Wayne Rooney - Zlatan Ibrahimovic. Švédský obr by měl být jasným číslem 1. Na lavičce bude čekat na svou šanci Marcus Rashford.

Až blížící se ostré zápasy Manchesteru United ukážou, zda šlo jen o trik, jak zmást soupeře, nebo Matilde Mourinhová nečekaně práskla plány svého manžela s týmem z Old Trafford.

Vše o Premier League najdete ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud