27. července 2016 • 16:30

Pogbova dohoda s United vázne. Zidane naznačil zájem Realu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahanice okolo Paula Pogby pokračují. Záložník Juventusu už se podle některých anglických médií dohodl na osobních podmínkách s Manchesterem United, k uzavření transferu ale stále nedošlo. Hráčův agent Mino Raiola prý zrušil plánovanou zdravotní prohlídku, po které se francouzský reprezentant měl stát oficiálně "rudým ďáblem." Navíc se mluví o tom, že do velké hry o talentovaného záložníka vstoupil i Real Madrid.



United mají za Pogbu zaplatit 92 milionů liber (2,9 miliardy korun), čímž by z opory Juventusu udělali nejdražšího fotbalistu planety. Přestup podle všeho ale stále vázne na provizi, kterou za transfer požaduje hráčův agent Mino Raiola.

Ten by měl dostat 25 milionů liber (800 milionů korun). Polovinu z požadované částky by měl hradit Juventus, to se ale klubu vůbec nechce.

Pogba už se dokonce měl dohodnout s United na osobních podmínkách, chystala se zdravotní prohlídka. Italský doktor Italo Linfante, který měl Pogbu prohlédnout na klinice v Miami, kde hráč tráví dovolenou, ale nakonec pracovat nemusel.

Raiola prohlídku zastavil ještě dřív, než začala. Juventus se totiž stále zdráhá zaplatit provizi pro slavného agenta, který mimo jiné zastupuje i Zlatana Ibrahimovice.

Rojí se i debaty o tom, že by Pogba nakonec mohl odejít úplně jinam. Co takový Real Madrid? "V tenhle moment se naplno věnujeme přípravě na sezonu. Víc to nemůžu komentovat," prohlásil trenér "bílého baletu" Zinedine Zidane .

Pak se ale přeci jen rozpovídal malinko víc. "Real Madrid vždycky chce ty nejlepší hráče. Ale respektujeme Juventus, nic dalšího říkat nebudu," dodal. Právě spolupráce s francouzskou legendou by Pogbu mohla lákat, ke svému slavnému krajanovi chová mimořádný respekt.

"Do 31. srpna se může stát cokoliv. V současné chvíli ale Pogba není hráčem Realu, navíc ho chce víc klubů. Nemůžu mluvit o tom, co se třeba ještě stane," prohlásil Zidane na adresu francouzského reprezentanta.

Vše o fotbalových přestupech a spekulacích čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud