2. srpna 2016 • 11:18

Manchester City koupil Saného. Za talent zaplatí více než miliardu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další velký letní nákup je tu! Manchester City získal talentovaného německého reprezentanta Leroye Saného ze Schalke. Anglický klub s dvacetiletým fotbalistou podepsal pětiletou smlouvu. Podle informací BBC "Citizens" za Saného zaplatí 37 milionů liber (asi 1,18 miliardy korun).



Odchovanec Schalke v A-týmu debutoval v dubnu 2014, v minulé sezoně zasáhl do 33 utkání, ve kterých si připsal osm gólů a šest asistencí. Sané byl také součástí německé reprezentace na mistrovství Evropy, na hřiště se dostal krátce jako náhradník v prohraném semifinále s domácí Francií.

"Trenér Pep Guardiola byl jedním z důvodů, proč jsem se rozhodl pro City. Přesvědčil mě, že tady mohu pokračovat ve svém vývoji. Vím, že se pod ním hodně naučím a udělám další krok ve své kariéře," řekl Sané pro klubový web.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud