3. září 2016 • 15:55

Slavný Balotelliho agent se pustil do Kloppa. Jeho chování byla sra*ka, řekl

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostrou kritiku si vysloužil uznávaný německý trenér Jürgen Klopp. Bez servítek se do kouče Liverpoolu pustil známý agent Mino Raiola. Tomu se nelíbilo zacházení trenéra s jeho klientem a známým potížistou Mariem Balotellim. „Pro mě to není dobrý trenér, z jeho strany to byla sra*ka,“ řekl Raiola v rozhovoru pro italské noviny Gazzetta dello Sport.



Italský útočník Balotelli byl ještě nedávno považován za obrovský talent světového fotbalu. Válel v barvách Interu Milán, Manchesteru City i v národním dresu Itálie. Jenže svou výstředností si zadělal na několik problémů a jeho kariéra putuje strmým pádem dolů.

Ani v Liverpoolu mu pšenka příliš nekvetla. Ve slavném anglickém klubu odehrál 27 zápasů a vstřelil jen čtyři góly. Klub se ho v minulé sezoně zbavil na roční hostování do AC Milán, ani tam však svými výkony příliš neoslnil. I proto mu trenér Klopp dal před novým ročníkem jasně najevo, že s ním nepočítá. Šestadvacetiletého útočníka vyřadil z kádru áčka, a tak bývalá hvězda trénovala s rezervním týmem.

To se hodně nelíbilo jeho agentovi Minu Raiolovi. „Chování Maria bylo příkladné. Nikdy si nestěžoval na tréninky mimo tým. Říct, že to bylo ze strany Kloppa špatné, by bylo slabé slovo. Byla to sra*ka,“ opřel se slavný agent do slavného trenéra.

„Nesnažím se ho soudit jako kouče - i když pro mě to není dobrý trenér - ale vůbec nedokázal pochopit, že Balotelli je mimo jiné člověk,“ pokračoval nespokojeně Raiola, který zastupuje i taková esa jakými jsou Zlatan Ibrahimovic nebo Paul Pogba . „Nakonec i člověk z vedení přiznal, že Kloppovo chování bylo špatné,“ tvrdil.

O restart kariéry se pokusí bývalý obávaný střelec ve Francii. „Měli jsme nabídky z Itálie, Německa, Anglie i Španělska, ale nakonec jsme vybrali Nice,“ řekl agent. Svému klientovi věří, že se může vrátit do někdejší formy a oživit svou kariéru. „Teď se ale musí soustředit na návrat na hřiště,“ dodal.

Samotný útočník se těší na zápasovou vytíženost, která mu přes léto chyběla. „Zajímaly se o mě i jiné úspěšné kluby, ale já musím v této sezoně hlavně hrát. Tahle sezona musí být jednoznačně povedená,“ vysvětlil Balotelli, proč si vybral Nice.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud