13. září 2016 • 10:31

Pogba schytal kritiku za derby. Vypadal jako dítě ve školce, řekl expert

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak těžký může být život nejdražšího fotbalisty v historii poznal Paul Pogba po sobotním neúspěšném derby Manchesteru United se City (1:2). Na paškál si vzal francouzského záložníka televizní expert a bývalý hráč Liverpoolu Jamie Carragher. „Na hřišti vypadal jako nejlepší dítě ve školce - dělal si, co chtěl,“ nebál se ostrých slov bývalý anglický reprezentant.



United vysolili za francouzského záložníka rekordní balík (2,8 miliardy korun). Mimo jiné ho tím vystavili do obtížné role. V každém zápase je pod drobnohledem fanoušků a expertů, kteří od něj očekávají velké výkony. 

A nedej bože, když se zápas nepovede tak, jako v napjatém manchesterském derby. „V prvních 45 minutách jsem neviděl velkou disciplínu United ve středu pole. Pogba byl jako nejlepší dítě na dvorku školky - dělal si, co chtěl, běhal si, kde chtěl,“ poukázal Carragher na největší problémy Mourinhova týmu.

Bývalý obránce Liverpool věří, že Pogba musí ukázat větší kontrolu při hře se čtyřčlenou zálohou, především v utkáních takového formátu, jakým byl souboj s městským rivalem. „Zdá se mi, že Pogba nemůže v takovém zápase být ve středu zálohy jen s jedním spoluhráčem. Je trapné, kolik prostoru pak dostal David Silva, možná nejlepší hráč na své pozici v Premier League,“ řekl.

SESTŘIH Premier League: Manchester Utd. – Manchester City 1:2. Prestižní derby pro Guardiolu
Video se připravuje ...

Pogbův výkon ovlivňoval i výkony jeho spoluhráčů. Marouane Fellaini je většinou v nelibosti fanoušků „Rudých ďáblů“, ale po nepovedeném derby byl překvapivě objektem chvály a jeho hvězdný spoluhráč dostával za uši. „Nemyslel jsem si, že někdy tohle řeknu, ale bylo mi líto Fellainiho. Ve středu pole byl úplně sám,“ přiznal Carragher.

Kritiku televizního experta schytal i samotný trenérský mág José Mourinho, který podle něj nezvládl další bitvu se sokem Pepem Guardiolou. „Nepomohl k dobrému výkonu Pogby. Mourinhův tým odehrál takticky špatný zápas,“ myslí si Carragher. „Zapomeňte na to, kolik Pogba stál, on nesmí dělat, co dělal. On není dítě,“ dodal expert. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud