6. října 2016 • 10:50

Gündogan ze City si rýpl do Mourinha. Jeho chování je neuctivé, řekl

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve fotbalovém Německu jsou hodně hákliví na svoje legendy a nedej bože, když jim na ně někdo sáhne. Pod palbu kritiky se dostal i slavný manažer Manchesteru United José Mourinho, který ve svém novém působišti přehlíží zkušeného záložníka Bastiana Schweinsteigera. „Takové chování můžu považovat za neuctivé,“ řekl hráč rivala ze City a německý reprezentant Ilkay Gündogan.



Němci se připravují na kvalifikační utkání s Českou republikou, ve kterém se budou muset obejít bez bývalého kapitána Schweinstiegera, který letos ukončil reprezentační kariéru. Bloňďatý záložník se ale trápí i na klubové úrovni. Pod Portugalcem v dresu „Rudých ďáblů“ zatím neodehrál ani minut a lepší časy jsou v nedohlednu.

Samotný Mourinho se totiž nechal slyšet, že s bývalým německým internacionálem vůbec nepočítá a poslal ho trénovat s béčkem. To se nelíbí německým reprezentantům. „Pokud je pravda vše, co jsem slyšel a přečetl, můžeme považovat Mourinhovo chování za neuctivé,“ prohlásil na srazu záložník City.

SESTŘIH Premier League: Manchester Utd. – Manchester City 1:2. Prestižní derby pro Guardiolu
Video se připravuje ...

United, jak tomu bývá v posledních letech zvykem, neměli bůhvíjaký vstup do sezony. Už zase koukají rivalovi na záda a mají za sebou i ligovou prohru ve slavném derby. „Bastian není jen ledajaký fotbalista, který by měl být 18. nebo 19. hráčem v týmu. Domnívám se, že by United mohli víc těžit z jeho kvalit,“ myslí si Gündogan.

Schweinsteigerovi v jeho vysněném klubu pšenka zkrátka nekvete. V minulosti mu i vlastní spoluhráči vyčítali, že víc než fotbalu se věnuje své tenisové krásce Aně Ivanovičové. Zdá se, že skvostná kariéra šikovného záložníka se pomalu blíží ke konci a tvrďák Mourinho by to mohl jen uspíšit.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud