7. října 2016 • 20:40

Guardiola nemá dost! Chystá bláznivý leden, utratí miliardy, tvrdí v Anglii

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to tak dlouho, co v letním přestupovém období utratilo vedení Manchester City neuvěřitelných 180 milionů liber (skoro 5,5 miliardy korun). Ale zdá se, že trenér Pep Guardiola není se stávajícím kádrem ještě spokojený a podle spekulací anglických médií by rád do svého našlapaného týmu přivedl další hvězdy až za 150 milionů liber (4,5 miliard korun)! Čeká nás bláznivý leden?



Na penězích šejkům z „modrého“ Manchesteru evidentně nezáleží. Po letním zběsilém nakupování, ve kterém si kromě věhlasného trenéra Guardioly pořídili několik hvězd v čele s Nolitem, Ilkayem Gündoganem či nejdražším stoperem v historii Johnem Stonesem, si dělají podle britského deníku The Sun zálusk na další fotbalové superstar, které rozhodně nebudou lacinou záležitostí.

V hledáčku španělského trenéra se podle anglického deníku objevil útočník Dortmundu Pierre-Emericka Aubameyanga. Oblíbený rychlík zase září ve žlutočerném dresu a svými výkony si říká ještě o zajímavější angažmá.

Gabonský reprezentant byl navíc se Citizens v kontaktu už v létě, a přestože šlo o vážné námluvy, nakonec s díkem odmítl. Samotný útočník by totiž raději volil slunné Španělsko a nejslavnější tamní klub Real Madrid. Guardiola se však nevzdává a chystá se dortmundského střelce přesvědčit pořádným balíkem.

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Bournemouth 4:0. Lídr ligy stále bez ztráty
Video se připravuje ...

Španělský stratég je pak podle všeho nespokojený se svou obranou. Stoper a kapitán týmu Vincent Kompany je neustále zraněný, krajní obránci nevyhovují oblíbenému stylu trenéra. A tak se poohlíží jinde.

Dalším, kdo City v létě odmítl, byl italský stoper Leonardo Bonucci. I o něj se mocní šejkové budou znovu pokoušet. Urostlý, ale skvěle technicky vybavený stoper několikrát prohlásil, že mu v Juventusu nic nechybí. Jenže změna je život a ambice City by mu mohly imponovat.

A to nejlepší na konec. Citizens totiž opět zatoužili po vyloupení konkurečního Arsenalu. Jednomu z protivníku o titul v Premier League v minulosti vzali několik hráčů, především pak krajní obránce. Nyní se skauti bohatého klubu zaměřili na španělského beka Hectora Bellerína.

Suma sumárum, už v lednu by pokladník City mohl za další hvězdné posily vyplácnout až 150 milionů liber! Pep Guardiola sice se svým týmem vede po sedmi kolech Premier League, ale jeho revoluce teprve začala...

SESTŘIH Premier League: Manchester Utd. – Manchester City 1:2. Prestižní derby pro Guardiolu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud