29. října 2016 • 18:59

Česká sobota v Anglii. Kalas skóroval, Skalák má tři asistence

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový obránce Tomáš Kalas gólem přispěl k vysoké výhře Fulhamu v 15. kole druhé anglické ligy 5:0 nad Huddersfieldem. Záložník Jiří Skalák si v dresu Brightonu připsal tři asistence, jeho tým v souboji dvou aspirantů na postup do nejvyšší soutěže deklasoval Norwich také 5:0 a v tabulce je na druhé příčce.



Třiadvacetiletý Kalas v 34. minutě zápasu Fulham - Huddersfield zvýšil na 2:0 a vstřelil první gól od září 2012, kdy ještě hostoval v nizozemském Arnhemu z londýnské Chelsea. Kalase doplnili ve střeleckých statistikách Martin se dvěma zásahy, Piazon a McDonald.

Brighton vedl po prvním poločase nad Norwichem 1:0 po zásahu Murrayho, který v druhém poločase zkompletoval hattrick. U druhého gólu mu asistoval Skalák, který následně od rohového praporku přesně našel Dunka a v závěru se přihrávkou podílel i na Knockaertově brance. Brighton podeváté za sebou bodoval.

VIDEO: Podívejte se na gól Tomáše Kalase

Anglická druhá fotbalová liga - 15. kolo:

Barnsley - Bristol 2:2, Brighton - Norwich 5:0, Cardiff - Wigan 0:1, Derby - Sheffield Wednesday 2:0, Fulham - Huddersfield 5:0 (druhý gól Kalas), Ipswich - Rotherham 2:2, Leeds - Burton 2:0, Preston - Newcastle 1:2, Reading - Nottingham 2:0, Blackburn - Wolverhampton 1:1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud