27. února 2017 • 13:55

Zlatan slavil a vtipkoval s Pogbou: Tebe koupili, já jsem přišel zadarmo

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Znovu je nejlepší a i v 35letech fascinuje fotbalový svět. Zlatan Ibrahimovic dvěma góly vystřílel pro Manchesteru anglický Ligový pohár a pak se opájel vítěznými pocity. Po úspěšném finále se Southamptonem (3:2) v rozhovoru pro televizní stanici Sky Sports vtipkoval s týmovým parťákem Paulem Pogbou, nejdražším fotbalistou světa.



Zlatan si klíčovou trefu schoval na 87. minutu, kdy hlavičkou rozhodl o výhře 3:2. V probíhající sezoně nastřílel už 26 gólů, tolik žádný jiný hráč z Premier League nezvládl.

"Tohle je důvod, proč jsem tady. Přišel jsem, abych vyhrával a já vyhrávám. Čím jste starší, tím si toho více vážíte. Kamkoliv jsem přišel, tam jsem vyhrál. Tohle je, myslím, moje 32. trofej," radoval se v rozhovoru pro Sky Sports.

Vedle sebe měl v tu chvíli další vysmátou hvězdu. Paul Pogba přišel stejně jako švédský bombarďák v létě a stal se nejdražším fotbalistou planety. Právě na sumu, za kterou hráči na Old Trafford přišli, padali při společném rozhovoru vtípky.

"Koupili ho? Já jsem přišel zadarmo, tebe koupili," ohradil se Zlatan po jedné otázce směrem ke svému parťákovi. Na tváři mu zářil úsměv, který značil jasnou radost z další získané trofeje.

"Zavolal mi José Mourinho . Mám s ním výborné vztahy, proto jsem sem přišel. Jsem opravdu štastný, prozože jsem udělal správné rozhodnutí," dodal 35letý švédský kanonýr.

"Je to důležitá výhra pro všechny v Manchesteru. Jsem velice šťastný. Tenhle chlapík byl dneska rozdílovým hráčem," složil Zlatanovi poklonu Pogba. On i další hráči moc dobře ví, jakou kvalitu a sílu zkušený útočník přinesl.

"Ibrahimovic byl vynikající. Byl rozdílovým hráčem a vyhrál nám pohár. Všichni chceme, aby s námi zůstal ještě jeden rok, a věříme, že tomu tak bude," řekl na tiskové konferenci Mourinho.

Zlatan totiž stále nepodepsal prodloužení kontraktu, který mu vyprší na konci aktuálního ročníku. "Nikdy jsem neprosil, ale pokud bude třeba, tak fanoušci určitě budou. Klidně zůstanou celou noc před dveřmi jeho domu," dodal portugalský kouč.

V Manchesteru jsou ale všichni ze Zlatana paf. "Jenom blázniví hráči přijdou do Anglie, když jim je 35 let a mají za sebou takovou úspěšnou kariéru, co má Zlatan. Jen blázen by sem šel, pokud by necítil, že to zvládne," chválil Mourinho.

V Anglii vyhrál Ligový pohár už počtvrté a zařadil se po bok trenérských legend Alexe Fergusona a Briana Clougha. Nikdo jiný tolikrát zmíněnou trofej nevyhrál.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud