6. dubna 2017 • 20:30

Z kopaček do saka? Legendu Pirla chce Conte do Chelsea jako asistenta

Autor: Patrik Hrazdira
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystá se velké setkání dvou Italů na trenérských pozicích v Chelsea? Bývalého mistra světa Andreu Pirla chce vedle sebe současný trenér Blues Antonio Conte. Italský elegán se v prosinci objevil v tréninkovém centru v Cobhamu a v tomto roce několikrát i na Stamford Bridge.



Hrající legenda Andrea Pirlo by si mohl vyzkoušet fotbal i z jiné pozice. K současnému trenérovi Chelsea Antoniu Contemu má velmi blízko. „Conte je pro mě nejlepší kouč na světě, on je prostě génius,“ řekl italský záložník pro Omnisport. A právě Pirlův bývalý vůdce z Juventusu hledá náhradu za dosavadního asistenta Steva Hollanda, který se chce od konce sezony naplno věnovat anglickému národnímu týmu.

Podle bývalého záložníka londýnského klubu Raye Wilkinse je Ital na prvním místě v seznamu možných kandidátů. „Andrea je člověk, kterého Conte chce a který bude chtít přijít,“ řekl bývalý kapitán Blues pro talkSPORT.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Crystal Palace 1:2. Třetí prohra pro Conteho tým
Video se připravuje ...

Práci v Chelsea by italskému fotbalistovi mohl doporučit i současný spoluhráč a bývalá ikona klubu z Londýna Frank Lampard. S další modlou Blues se během předvánoční návštěvy Anglie Pirlo dokonce vyfotil, zapózoval si s ním John Terry.

Italskému fotbalistovi New York City je 37 let a pomalu začíná uvažovat o konci kariéry. Po boku trenéra Conteho by mohl najít pokračování svého fotbalového života. Pod vedením svého krajana získal s Juventusem tři tituly. Pokračování jejich spolupráce nasvědčuje i fakt, že v prosinci Pirlo navštívil tréninkové centrum Chelsea v Cobhamu.

Legenda londýnského klubu Wilkins přidává svědectví: „Vím o tom, že Andrea tento rok několikrát navštívil Stamford Bridge.“ Okolnosti nasvědčují tomu, že by se Ital opravdu mohl představit vedle svého někdejšího trenéra.

SESTŘIH Premier League: Stoke - Chelsea 1:2. Hosté rozhodli v závěru
Video se připravuje ...

Chelsea doma senzačně padla s Crystal Palace a připsala si druhou domácí prohru v sezoně
Chelsea doma senzačně padla s Crystal Palace a připsala si druhou domácí prohru v sezoně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud