8. května 2017 • 16:45

Čech to schytal za objímačku. To Rooney se nepusinkuje, řekl Neville

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před šlágrem Premier League mezi Arsenalem a Manchesterem United se přátelsky objali, pak předvedli brankáři Petr Čech a David de Gea vynikající výkony. Přesto si je vzal na paškál bývalý obránce „rudých ďáblů“ a anglické reprezentace Phil Neville. Tomu se nelíbily právě kamarádské projevy před nástupem na hřiště. Proč?



Brankář Arsenalu Petr Čech si nedělní šlágr proti Manchesteru United evidentně užíval. V tunelu před zápasem se nejdřív pozdravil s trenérem soupeře a starým známým José Mourinhem, následně se objal s brankářským kolegou Davidem de Geou.

Tím se ale dostal pod palbu kritiky od Phila Nevilla, který nyní pracuje jako televizní expert. „Tohle se mi nelíbí, je to absolutní nesmysl. Podívejte se na Waynea Rooneyho. To je stará škola, kouká vzpřímeně a neobjímá se ani nepusinkuje se soupeřem,“ tvrdil.

Bývalý obránce United připomněl souboje proti Arsenalu z jeho éry. Hlavně rivalitu mezi kapitány Patrickem Vieirou a Royem Keanem, která byla cítit právě už v tunelu před zápasem. „Až se potkají večer v baru, tak ať se klidně objímají. Ale před utkáním se mají koncentrovat na sebe,“ pokračoval Neville.

VIDEO | Keane s Vieirou a jejich roztržka v tunelu před zápasem

Jeho kritice neunikl ani levý obránce Arsenalu Nacho Monreal, který se také zapojil do přátelské debaty se soupeřem. „Když ho vidím, nepřipadá mi, že jde na fotbalový zápas. Neumím si představit, že by se takhle choval Martin Keown před deseti lety na Highbury,“ poukázal na legendu Arsenalu, která seděla vedle něj.

„Je to moderní doba a hráči se takhle chovají. Nesnášel jsem, když se takhle objímali Francouzi mezi sebou. Angličani to nikdy nedělali,“ přišel se svou zkušeností Keown. „Je mi jedno jestli se znají a jsou kamarádi, tohle se nedělá,“ zakončil kritiku Neville.

Petra Čecha ale přátelská atmosféra v tunelu evidentně nijak nepoznamenala. V utkání proti United předvedl dva vynikající zákroky a pomohl k důležité výhře 2:0.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Manchester United 2:0. Domácí s bezchybným Čechem zabojovali o LM
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Arsenal 2:0. Domácí rozhodli dvěma góly za tři minuty, Čech neměl šanci
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud